ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μετά τον Φορτούνη, εκτός και ο Χριστοδουλόπουλος με Σαουδικη Αραβία

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής ομάδας στη Σεβίλλη για τον φιλικό αγώνα με τη Σαουδική Αραβία (15/5, 21:30), λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Με προβλήματα θα αναχωρήσει η Εθνική ομάδα για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία αύριο (15/5, 21:30) στη Σεβίλλη. Μετά τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω θλάσης, ήταν η σειρά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου να μπει στα... πιτς.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και ως εκ τούτου δεν θα ταξιδέψει για την Ανδαλουσία και ο Μίχαελ Σκίμπε δεν μπορεί να τον υπολογίζει στα αγωνιστικά του πλάνα.

Ο Λάζαρος δεν προπονήθηκε χθες (13/5) στον Άγιο Κοσμά, αλλά τελικά οι πόνοι είναι τέτοιοι, που δεν του επιτρέπουν να συμμετάσχει στο φιλικό. Δεν χρειάζεται να ρισκάρει έναν τραυματισμό, παίζοντας σε ένα φιλικό ματς.

Να θυμίσουμε, δε, πως στην προπόηση που έγινε χθες, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Πέτρος Μάνταλος, Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, οι οποίοι μια ημέρα πριν είχαν συμμετάσχει στον τελικό με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Λημνιός, Ευθύμιος Κουλούρης είχαν λάβει ειδική άδεια από τον Μίχαελ Σκίμπε, όμως έχουν ενσωματωθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σεβίλλη για το ματς που θα γίνει στο "Olympic Stadium La Cartuja".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ