ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αποσύρθηκε απ' την εθνική Βελγίου ο Ναϊνγκολάν

Italy's Emanuele Giaccherini, left, and Belgium's Radja Nainggolan go for the ball  during the Euro 2016 Group E soccer match between Belgium and Italy at the Grand Stade in Decines-Charpieu, near Lyon, France, Monday, June 13, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni)
Italy's Emanuele Giaccherini, left, and Belgium's Radja Nainggolan go for the ball during the Euro 2016 Group E soccer match between Belgium and Italy at the Grand Stade in Decines-Charpieu, near Lyon, France, Monday, June 13, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν ανακοίνωσε πως αποσύρεται απ' την εθνική Βελγίου, ύστερα από την απόφαση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να μην τον συμπεριλάβει στην προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (21/05), ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ανακοίνωσε την 28μελή προεπιλογή του Βελγίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, απ' την οποία απουσιάζει το όνομα του Ρατζά Ναϊνγκολάν.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν βρίσκονταν και στο καλύτερο σημείο, αφού ο Ισπανός τεχνικός ήταν ενοχλημένος απ' τη συμπεριφορά του μέσου του Ρόμα.

Μάλιστα, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το λόγο που αποφάσισε να τον αφήσει εκτός, παρά το γεγονός πως αποτελούσε έναν απ' τους στυλοβάτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια, υποστήριξε πως αφορούσε τακτικά θέματα.

Η απόφαση του Μαρτίνεθ προκάλεσε την αντίδραση του Ναϊνγκολάν, ο οποίος γνωστοποίησε, μέσω Instagram, πως αποσύρεται απ' την εθνική Βελγίου σε ηλικία 30 ετών, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον Μαρτίνεθ.

"Πολύ ξαφνικά η καριέρα μου με το εθνόσημο έφτασε στο τέλος της. Πάντα έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Το να είσαι ο εαυτός σου μπορεί να ενοχλεί. Από εδώ και πέρα, θα είμαι ο πρώτος οπαδός της ομάδας", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτησή του.

O Ναϊνγκολάν φόρεσε 30 φορές τη φανέλα της εθνικής Βελγίου, πετυχαίνοντας και έξι γκολ, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Euro 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς Ναϊνγκολάν, Μιραλάς η προεπιλογή του Βελγίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ