ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τέσσερις για δύο θέσεις στην αποστολή της Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Spain's from left to right: Gerard Pique, Alvaro Morata, and Cesar Azpilicueta attend a training session at the Stadium Municipal in Toulouse, France, Sunday, June 12, 2016. Spain will face against Czech Republic in a Euro 2016 Group D soccer match in Toulouse on Monday, June 13. (AP Photo/Manu Fernandez)
Spain's from left to right: Gerard Pique, Alvaro Morata, and Cesar Azpilicueta attend a training session at the Stadium Municipal in Toulouse, France, Sunday, June 12, 2016. Spain will face against Czech Republic in a Euro 2016 Group D soccer match in Toulouse on Monday, June 13. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Τζουλέν Λοπετέγκι αναμένεται ν' ανακοινώσει τη Δευτέρα (21/5) την 23αδα της εθνικής Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μοιάζουν σίγουροι οι 21 της "φούρια ρόχα", μένουν τέσσερις να παλέψουν για δύο θέσεις στην αποστολή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ισπανίας, Τζουλέν Λοπετέγκι, δεν έχει αποκαλύψει κανένα όνομα από αυτά που θα απαρτίζουν την αποστολή της "φούρια ρόχα" για το Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς δεν θέλει τραβήξει τα "φώτα" της δημοσιότητας από το τελευταίο ματς του Αντρές Ινιέστα με την Μπαρτσελόνα (20/5, 21:45 με Σοθιεδάδ).

Μάλιστα, δεν έχει δώσει ούτε καν προεπιλογή, σε αντίθεση με τους περισσότερους συναδέλφους του. Τη Δευτέρα (21/5) αναμένεται ν' ανακοινώσει την 23άδα που θα βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας. Εξάλλου, είναι βέβαιο ότι ο Ινιέστα θα είναι στην τελική 23άδα που θα ταξιδέψει στη Ρωσία.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, σίγουροι εμφανίζονται οι 21 εκ των 23. Ντε Χέα, Ρέινα, Κέπα, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, Οντριοθόλα (κέρδισε στη μάχη των "ίδιων χαρακτηριστικών" τον Σέρτζι Ρομπέρτο της Μπαρτσελόνα), Μπουσκέτς, Τιάγκο, Κόκε, Σαούλ, Ινιέστα, Σίλβα, Ίσκο, Ασένσιο, Λούκας Βάθκεθ, Ντιέγκο Κόστα, Άσπας, Ροδρίγο.

Μαρκ Μπαρτρά, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο και Άλβαρο Μοράτα είναι οι τέσσερις που διεκδικούν τις εναπομείνασες δύο θέσεις της αποστολής. Ήδη ο Λοπετέγκι (σύμφωνα πάντα με την ανωτέρω λίστα, την οποία θεωρούν δεδομένη τα ισπανικά ΜΜΕ) έχει πάρει τρεις επιθετικούς, αλλά η κοινή γνώμη του ζητά να πάρει και τέταρτο. Τον Άλβαρο Μοράτα συγκεκριμένα! Ντέρμπι υπάρχει και για Μπαρτρά (έχει "αναγεννηθεί" στην Μπέτις), Αθπιλικουέτα (μπορεί να παίξει... παντού στην άμυνα) και Αλόνσο (δίνει και γκολ, πέρα από την άμυνα).

Photo credits: AP Photo/Paul White, File

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ