ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEOS: Η επιστροφή του Νεϊμάρ

In this photo released by the Brazilian Football Confederation, CBF, Brazil's soccer player Neymar undergoes physical and medical exams at the Granja Comary training center, in Teresopolis, Brazil, Tuesday, May 22, 2018. Neymar will be expected to play about 45 minutes of the friendly against Croatia in Liverpool on June 3, the first of two for Brazil before the World Cup. (Lucas Figueiredo/CBF via AP)
Νεϊμάρ (LUCAS FIGUEIREDO/CBF VIA AP)

Ο Νεϊμάρ επανήλθε στο γήπεδο τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό του με την Παρί Σεν-Ζερμέν. Δείτε τον Βραζιλιάνο σταρ στην προπόνηση της εθνικής του, ενόψει Μουντιάλ. (VIDEOS)

Πέρασαν περίπου τρεις μήνες από τότε που ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε με την Παρί Σεν-Ζερμέν. Ήταν 25 Φεβρουαρίου όταν ο Βραζιλιάνος έπεφτε στον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα στο πέμπτο μετατάρσιο, στην αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ για το πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος έχασε το υπόλοιπο της σεζόν και φυσικά τους προημιτελικούς του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου επήλθε αποκλεισμός για την ομάδα του. Και στο "στρατόπεδο" της "Σελεσάο" σήμανε συναγερμός, ενόψει του Μουντιάλ που ακολουθούσε.

Όλα, ωστόσο, πήγαν καλά με την αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής του και έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις, μετρώντας αντίστροφα για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Η ομοσπονδία ανέβασε videos στον λογαριασμό της στο twitter με την προπόνηση του Νεϊμάρ, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της 3ης Ιουνίου με την Κροατία στο Λίβερπουλ. Υπενθυμίζεται ότι η Βραζιλία είναι στον ίδιο όμιλο με Ελβετία, Σερβία και Κόστα Ρίκα.

(Lucas Figueiredo/CBF via AP)





TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ