ΑΕΚ

Αλέφin,Τσιγκρίνσκιout

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης έβαλε "μπελά" με τον Τσιγκρίνσκι ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού παιχνιδιού της ΑΕΚ, αλλά παράλληλα ικανοποιήθηκε βλέποντας τον βαθμό ετοιμότητας του Αλέφ.

Υπό κανονικές συνθήκες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα μπορούσε να διάγει μέρες ευτυχίας. Όχι μόνο διότι έχει πλέον τρεις καινούργιους παίκτες στα Σπάτα, αλλά κυρίως διότι οι δυο εξ αυτών δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Και μετά τον Μπογέ και ο Άλεφ μπήκε σε φουλ ρυθμούς δουλειάς. Όμως με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι τραυματία και μάλιστα την αρχική διάγνωση να κάνει λόγο για θλάση, οι συνθήκες για τον τεχνικό της ΑΕΚ έπαψαν να είναι κανονικές.

Ακριβής εικόνα για το μέγεθος της ζημιάς του Ουκρανού στόπερ, ακόμα δεν έχει ο Ουζουνίδης. Όπως προβλέπει η διαδικασία σ’ αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να περάσουν 48 ώρες ή και περισσότερες από τον τραυματισμό, προκειμένου να γίνει ο απεικονιστικός έλεγχος και το αποτέλεσμα να είναι ακριβές.

Επομένως ο τεχνικός της ΑΕΚ θα περιμένει να μάθει είτε σήμερα (23/7), είτε το αργότερο αύριο (24/7), πόσο διάστημα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Τσιγκρίνσκι. Όμως με δεδομένο πως υπάρχει θλάση και πως το πρώτο ευρωπαϊκό απέχει μόλις 16 μέρες, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει ο Ουκρανός να είναι έτοιμος.

Προφανώς λοιπόν το πρόβλημα που προέκυψε με τον Τσιγκρίνσκι βάζει μπελά στο κεφάλι του Ουζουνίδη ενόψει της μάχης των προκριματικών τουChampionsLeague. Ακόμα και σκεπτικισμό στον τεχνικό της ΑΕΚ, για τα δεδομένα με τους στόπερ.

Υπό την έννοια πως ο παίκτης που υπολογίζεται ως βασικός, πριν κλείσει καν έναν μήνα προετοιμασίας, μετρά ήδη δυο μυϊκούς τραυματισμούς. Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ούτε πως έχει αρθεί η εμπιστοσύνη στον Ουκρανό, αλλά ούτε στις ικανότητες του Οικονόμου, του Λαμπρόπουλου και του Τσόσιτς.

"ΒΛΕΠΕΙ" ΑΡΗ

Πέραν του πονοκέφαλου με τον Τσιγκρίνσκι, για τον Ουζουνίδη υπήρχαν και καλά μαντάτα. Με τον Μπογέ που ήδη έχει μπει σε φουλ ρυθμούς και έπαιξε και στο φιλικό με τον Ατρόμητο και ο Αλέφ ανεβάζει στροφές στην δουλειά του.

Ο Βραζιλιάνος ήδη από χθες (22/7) έδειξε πως βρίσκεται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Κάτι λογικό, καθώς έχει δουλέψει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Μπράγκα. Το πιθανότερο είναι πως ο Αλέφ θα μπει στην αποστολή, για να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Τετάρτης (25/7) με τον Άρη.

Στροφές έχει αρχίσει να ανεβάζει και ο Πόνσε. Όμως ο Αργεντινός φορ θέλει λίγο περισσότερο χρόνο. Άλλωστε , σε αντίθεση με τον Μπογέ και τον Αλέφ, ο Πόνσε δεν πρόλαβε να δουλέψει καθόλου στην προετοιμασία της Ρόμα, πριν έρθει στην Αθήνα για την ΑΕΚ. Επομένως είναι άγνωστο αν θα είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Άρη.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ