ΑΕΚ

Εισήγηση Λυμπερόπουλου ο Γκερέρο

FC Barcelona's Samuel Umtiti, right, duels for the ball against Leganes' Miguel Angel Guerrero during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Samuel Umtiti, right, duels for the ball against Leganes' Miguel Angel Guerrero during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο επιθετικός της Λεγκανές Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο είναι μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στη λίστα της Ένωσης, αλλά όχι και η πρώτη.

Παρακολουθώντας τον περασμένο Ιανουάριο τον Ερικ Μοράν, την προσοχή του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ «έκλεψε» ένας συμπαίκτης του. Πρόκειται για τον 27χρονο επιθετικό Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Λεγκανές.

Η εφημερίδα Sport Day, αποκάλυψε σήμερα (23/5) το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Ισπανό φορ, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα, αν και δεν είναι ο Νο1 στόχος. Ωστόσο είναι δεδομένα περίπτωση που ενδιαφέρει και η οποία φέρει την εισήγηση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Μετά την καταβολή του 1,8 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια από τη Λας Πάλμας, η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στην αγορά των ελεύθερων παικτών, ενώ εξετάζει και περιπτώσεις άλλων που ενδεχομένως θα μπορούσαν να αποκτηθούν με δανεισμό και οψιόν αγοράς, όπως συνέβη με την περίπτωση του Κροάτη. Ωστόσο επειδή η δεύτερη κατηγορία παικτών απαιτεί περισσότερο χρόνο, στην Ένωση ξεψαχνίζουν τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τα συμβόλαια των οποίων εκπνέουν το τρέχον καλοκαίρι.

Η μη αναστρέψιμη, προς όφελός της, υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο, αναγκάζει την ΑΕΚ να βγει στην αγορά αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Αργεντινού για την κορυφή της κιτρινόμαυρης επίθεσης. Αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή με κοντινά στοιχεία σε αυτά του «Τσίνο» και ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο είναι μία τέτοια περίπτωση.

Ο Ισπανός φορ είχε τσεκαριστεί από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Λυμπερόπουλο, είχε μία δύσκολη χρονιά καθώς έως τον περασμένο Ιανουάριο είχε αγωνιστεί σε μόλις έξι ματς, όμως στο επόμενο διάστημα έως και το τέλος της περιόδου, έγραψε 16 συμμετοχές. Συνολικά ολοκλήρωσε τη δεύτερη σεζόν του στην ισπανική ομάδα, έχοντας 22 ματς, 4 γκολ και 3 ασίστ στην Primera Division, σε μια ομάδα που κυρίως αμύνεται και δεν παράγει ιδιαίτερα.

Ο Γκερέρο έχει αγωνιστεί επίσης στις Αλμπαθέτε και Σπόρτιγκ Χιχόν, ενώ προέρχεται από δύο συνεχείς στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας με 43 συμμετοχές, 8 γκολ και 5 ασίστ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ