ΑΕΚ

Κερκίδες στις τρεις πλευρές της "Αγιά Σοφιάς"

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.
ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. EUROKINISSI SPORTS

"Σηκώνονται" ήδη κερκίδες στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές του εργοταξίου του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο "ρυθμιστής" για την τέταρτη πλευρά.

Ο κόσμος της ΑΕΚ είχε "τρελαθεί" και έδινε καθημερινά το παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια για να το απολαύσει, όταν στο εργοτάξιο είχαν μπει μόνο οι μπουλντόζες και είχαν αρχίσει να στήνονται οι μεγάλοι γερανοί. Επομένως μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς, τι συναισθήματα γεννά στους οπαδούς της Ένωσης, το γεγονός πως πλέον το νέο γήπεδο έχει αρχίσει να παίρνει μορφή.

Μάλιστα, καθημερινά και με γοργούς ρυθμούς, η όψη του εργοταξίου αλλάζει, καθώς ήδη έχουν αρχίσει να υψώνονται κερκίδες στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές. Ή για να είμαστε ακριβείς, οι βάσεις που θα "κουμπωθούν" οι εξέδρες. Στη βόρεια πλευρά που βρισκόταν η παλιά θύρα 21, οι εργασίες έχουν προχωρήσει πολύ περισσότερο, καθώς, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, έχουν φτάσει στο δεύτερο διάζωμα.

Επίσης σ' ολόκληρη την πλευρά που βρισκόταν η θύρα 18 του "Ν. Γκούμας" έχουν προχωρήσει οι εργασίες για το κάτω διάζωμα της εξέδρας και έχει ξεκινήσει να προχωρά η κερκίδα και στην πλευρά της παλιάς θύρας 3. Εκεί που πλέον στο νέο γήπεδο, θα μπουν και τα αποδυτήρια.

Ο "ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ" ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ

Οι εξέδρες και στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές του νέου γηπέδου, σηκώνονται με γοργούς ρυθμούς και θα συνεχίσουν έτσι και στους επόμενους μήνες. Άλλωστε το γεγονός πως πλέον μπήκαμε στο καλοκαίρι και δεν θα υπάρχουν ζητήματα με την βροχή, είναι σύμμαχος.

Υπάρχει όμως και η τέταρτη πλευρά του εργοταξίου. Εκεί που βρισκόταν η "Σκεπαστή" στο Ν. Γκούμας. Στη συγκεκριμένη πλευρά ακόμα δεν έχουν προχωρήσει οι εργασίες για τις εξέδρες. Κι αυτό διότι περνούν μέσα από το έργο της υπογειοποίησης. Κάτι που δεν είναι στο χέρι της ΑΕΚ να το ξεκινήσει και να το προχωρήσει.

Πρόκειται για δημόσιο έργο, στο οποίο όμως η ΑΕΚ για να μπορέσει να κερδίσει χρόνο, έχει χρηματοδοτήσει και έχει ετοιμάσει όλες τις μελέτες. Όμως ως προς τους χρόνους των εργασιών, δεν μπορεί να επέμβει. Το σημαντικό είναι πως έχει ανάψει το πράσινο φως από το Συμβούλιο της Περιφέρειας.

Κι επομένως το έργο έχει εγκριθεί και θα προχωρήσει. Αλλά οι… χρόνοι, θα είναι ρυθμιστής και για τις εργασίες που θα γίνουν για να μπουν κερκίδες και στην τέταρτη πλευρά του εργοταξίου και να "κλείσει" το γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κονέ και Μαυρίδης κήρυξαν... ανακωχή
Ραμίρεθ: "Η πρόθεση είναι Αραούχο και Λιβάγια να είναι οι επιθετικοί της Λας Πάλμας"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ