ΑΕΚ

Βράνιες και αντί-Βράνιες στην αναμονή

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Vranjes EUROKINISSI SPORTS

Επιμένει για τον Όγκνιεν Βράνιες η Άντερλεχτ, όμως η ΑΕΚ περιμένει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να πει το "ναι" στην παραχώρηση και παράλληλα προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα

Μπορεί το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες να βρίσκεται στο επίκεντρο ενδιαφέροντος από την Άντερλεχτ αλλά και διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ για μεταγραφή. Όμως η πραγματικότητα είναι πως η Ένωση δεν έχει βάλει πωλητήριο στον Βόσνιο στόπερ.

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως ούτε επιδιώκει, ούτε πολύ περισσότερο "καίγεται" για να τον παραχωρήσει. Εξ ου και η στάση που κρατάει, είναι της αναμονής. Αντιθέτως αυτή που «καίγεται» είναι η Άντερλεχτ.Είναι πλέον απολύτως σαφές πως ο Βράνιες βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των Βέλγων. Και αυτό είναι επίσης κάτι το οποίο στην ΑΕΚ και έχουν καταλάβει και φυσικά θα φροντίσουν να το αξιοποιήσουν, προκειμένου φέρουν την υπόθεση ακριβώς στα οικονομικά δεδομένα που έχουν θέσει.

Μετά τα πρωινά δημοσιεύματα από το Βέλγιο, για τα οποία ενημερωθήκατε από τοSport24.gr και εξέφραζαν σιγουριά πως η συμφωνία ανάμεσα σε Άντερλεχτ και ΑΕΚ είναι πολύ κοντά, τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε μια φήμη. Φήμη που θέλει την ομάδα των Βρυξελλών να έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο την προσφορά της. Πάνω από τα τρια εκατομμύρια.

Χωρίς να διευκρινίζεται το ακριβές νούμερο. Και χωρίς ούτε να επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και να διαψεύδεται από την ΑΕΚ η συγκεκριμένη φήμη. Αν ωστόσο ισχύει, ενδεχομένως ενισχύει όσο υποστήριζαν τα βελγικά ΜΜΕ, περί συμφωνίας που είναι κοντά στο να κλείσει.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, στην ΑΕΚ βλέπουν πως η διάθεση των Βέλγων είναι να την κλείσουν την μεταγραφή. Γι αυτό και παράλληλα με την αναμονή για τις κινήσεις της Άντερλεχτ, έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται και για το ενδεχόμενο της παραχώρησης του Βράνιες. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως η ΑΕΚ θα μείνει με τρεις (Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλο) συν έναν (Τζανετόπουλο) στόπερ.

Κάτι που σημαίνει πως θα αναζητήσει στην μεταγραφική αγορά την ενίσχυση στην θέση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους που "τρέχουν" την υλοποίηση του σχεδιασμού. Επομένως ενημερώνεται για τις εξελίξεις. Σε περίπτωση αποχώρησης του Βράνιες, ο τεχνικός της ΑΕΚ θα κάνει την εισήγηση για τα χαρακτηριστικά του στόπερ που θέλει ως αντικαταστάτη του Βόσνιου. Κάτι που πιθανότατα έχει ήδη γίνει. Και από εκεί και πέρα η ΑΕΚ θα ψαχτεί στην αγορά. Κάτι που επίσης έχει αρχίσει ήδη να γίνεται.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ