ΑΕΛ

Τσιώλης: "Ένας άνδρας δεν χρειάζεται να κάνει δηλώσεις"

Τσιώλης: "Ένας άνδρας δεν χρειάζεται να κάνει δηλώσεις"
Τσιώλης

Ο Σάκης Τσιώλης με επίσημη δήλωση του αποχαιρέτησε τον κόσμο της Λάρισας χωρίς να θέλει να αναφερθεί στα όσα του έχει καταλογίσει ο Αλέξης Κούγιας λέγοντας πως η καλύτερη δήλωση είναι η ζωή και οι πράξεις ενός ανθρώπου.

Με μια προσωπική του δήλωση ο Σάκης Τσιώλης αποχαιρέτησε τον κόσμο της Λάρισας δηλώνοντας υπερήφανος για όσα πέτυχε με τους "βυσσινί" και τονίζοντας ότι για αυτόν η ΑΕΛ είναι ιδέα.

Για αυτό το λόγο δεν θέλησε και να τοποθετηθεί στα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες και όσα του καταλογίζονται από την πλευρά του Αλέξη Κούγια λέγοντας ότι οι άνδρες δεν κάνουν δηλώσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Αποχαιρετώ την ομάδα της ΑΕΛ, και τον κόσμο της Λάρισας, με υπερηφάνεια για όσα κατορθώσαμε μαζί, με την αφοσίωση των παικτών, τη στήριξη της ηγεσίας και τον ενθουσιασμό των φιλάθλων. Εκτελέσαμε την αποστολή μας με ήθος και αξιοπρέπεια.

Όσο για όλα τα άλλα που γράφονται αυτές τις ημέρες, κι επειδή για μένα η ΑΕΛ είναι ιδέα, και πάνω από πρόσωπα και ονόματα, θέλω να πω ότι ένας άνδρας δεν χρειάζεται να κάνει δηλώσεις, καλύτερη δήλωση είναι η ζωή του και οι πράξεις του.

Σας ευχαριστώ για την εκτίμηση και την αγάπη σας. Είναι αμοιβαία. Σάκης Τσιώλης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κούγιας: "Ο Τσιώλης ήθελε τον Ράγιος των 450.000 ευρώ"
Ανακοίνωσε Αναστασιάδη η ΑΕΛ
Δεν θέλουν Αναστασιάδη οι οργανωμένοι της ΑΕΛ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ