ΑΡΗΣ

Εκ νέου για Αβραάμ Παπαδόπουλο στον Άρη

Εκ νέου για Αβραάμ Παπαδόπουλο στον Άρη
Αβραάμ Παπαδόπουλος

Η περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για τον Άρη για την ενίσχυση της θέσης του κεντρικού αμυντικού. Εν τω μεταξύ, τη νομική οδό φέρεται να ακολούθησε ο Ισπανός, Αντρέου Γκουεράο.

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και στον Άρη επιθυμούν την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε εκ νέου επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, του κατατέθηκε νέα πρόταση όπου ζήτησε χρόνο μέχρι να δώσει την απάντησή του.

Το πιο πιθανό έχει να κάνει με το ότι ο Παπαδόπουλος αναζητά ομάδα στο εξωτερικό ή βρίσκεται σε αναμονή για κάτι άλλο από την Ελλάδα. Το σίγουρο είναι ότι Νίκος Αναστόπουλος και Θοδωρής Καρυπίδης ότι τηρούν στάση αναμονής θέλοντας να πει το ναι. Εξάλλου στο πρόσφατο παρελθόν είχανε φροντίσει να τον προσεγγίσουνε εκ νέου.

Πάντα ωστόσο στον Άρη, για την ενίσχυση της θέσης του κέντρου της άμυνας είναι δύο ακόμη περιπτώσεις. Του Στάθη Ταυλαρίδη και του Ουρουγουανού Εμιλιάνο Γκαρσία.

Εν τω μεταξύ, τη νομική οδό φέρεται να ακολούθησε ο Ισπανός, Αντρέου Γκουεράο, εναντίον του Άρη αφού δε βρέθηκε η χρυσή τομή για τη λύση του συμβολαίου του.

Ο Αντρέου είχε ενημερωθεί εδώ και καιρό ότι δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ισπανία καταθέτοντας προσφυγή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πλευρά του Άρη τού είχε ξεκαθαρίσει πως προτίθεται να καταβάλει μόνο τα δεδουλευμένα του, ενώ αυτή του Αντρέου ζητούσε ως αποζημίωση ένα μεγάλος μέρος από το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προτάθηκε στον Άρη ο Μπεναβίντεζ
ΠΑΕ Άρης: "Το σχέδιο της Αστυνομίας απέτυχε παταγωδώς. Από θαύμα δεν έχουμε θύματα"
Ένταση και ξύλο στο Μενίδι
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ