ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τον Έμερι

PSG head coach Unai Emery gives directions to his team during his League One soccer match between Caen and Paris Saint-Germain at the Michel d'Ornano stadium in Caen, western France, Saturday, May 19, 2018. This is his last match with the PSG team. German coach Thomas Tuchel will replace him for the next season. (AP Photo/David Vincent)
Έμερι (AP PHOTO/DAVID VINCENT)

Ο Ουνάι Έμερι είναι επισήμως ο διάδοχος του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ, όπως ανακοίνωσε ο λονδρέζικος σύλλογος το πρωί της Τετάρτης.

Εποχή Ουνάι Έμερι ξημέρωσε στην Άρσεναλ, αφού ο Ισπανός αποτελεί τον νέο προπονητή του συλλόγου. Η ανακοίνωση της Τετάρτης επιβεβαίωσε την πρόσληψή του ως διάδοχο του Αρσέν Βενγκέρ μετά από 22 χρόνια.

Ο πρώην τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν είχε... αυτοανακοινωθεί από το πρωί μέσων των social media που διαχειρίζεται και λίγο αργότερα ήρθε κι η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο 46χρονος Ισπανός, ο οποίος αποχώρησε από τη Γαλλία με ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και δύο Coupe de la Ligue ενώ προηγουμένως είχε τρία σερί Europa League με τη Σεβίλλη, τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του: "Είμαι ενθουσιασμένος που ανέλαβα έναν από τους σπουδαίους συλλόγους του ποδοσφαίρου. Η Άρσεναλ είναι γνωστό και αγαπητή σε όλη την υφήλιο για το στιλ παιχνιδιού της, την αφοσίωση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, το φανταστικό στάδιο, τον τρόπο λειτουργίας της".

Photo credits: AP Photo/David Vincent

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ