ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τόνσο για αντί-Ματέι στον Ατρόμητο

Τόνσο για αντί-Ματέι στον Ατρόμητο

Ο 26χρονος Αργεντινός εξτρέμ της Κόλο Κόλο, Μαρτίν Τόνσο, έχει προταθεί στον Ατρόμητο σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr και είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται για την αναπλήρωση του κενού του Κοσμίν Ματέι.

Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κοσμίν Ματέι, καθώς ο Ατρόμητος έκανε αποδεκτή την πρόταση της Γκεντσλέρμπιρλιγί για τον 25χρονο Ρουμάνο εξτρέμ. Ο 26χρονος Αργεντινός εξτρέμ της Κόλο Κόλο, Μαρτίν Τόνσο, έχει προταθεί στην ομάδα του Περιστερίου σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, καθώς ο Ατρόμητος ψάχνει δεδομένα για εξτρέμ.

Ο Μαρτίν Τόνσο γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου του 1989 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών της Νιούελς Ολντ Μπόις. Το 2011 πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα της "Λέπρα", με την οποία ως συμπαίκτης του Νάτσο Σκόκο πέτυχε 7 γκολ σε 117 εμφανίσεις.

Τον Ιανουάριο του 2016 μετακόμισε στη γειτονική (για την Αργεντινή), Χιλή, και την ομάδα του Σαντιάγο, Κόλο Κόλο. Με την "ποπουλάρ" έχει πετύχει μέχρι τώρα τρία γκολ σε δέκα συμμετοχές.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ