ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το υπέροχο πρωτοσέλιδο της "Mundo Deportivo" για τον Ινιέστα

Barcelona's Andres Iniesta leave the pitch during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Andres Iniesta leave the pitch during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η "Mundo Deportivo" δημιούργησε ένα υπέροχο πρωτοσέλιδο με την εξέλιξη του Αντρές Ινιέστα στο πέρασμα των ετών, θέλοντας μ' αυτό τον τρόπο να πει ένα ξεχωριστό "αντίο" στον θρύλο της Μπαρτσελόνα.

Το βράδυ της Κυριακής (20/05, 21:45), ο Αντρές Ινιέστα θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ για την 38η αγωνιστική της La Liga. Ο σπουδαίος μέσος αποχωρεί απ' τους "μπλαουγκράνα" ύστερα από 22 χρόνια και, όπως είναι λογικό, το κλίμα θα είναι συγκινησιακά φορτισμένο.

Με αφορμή το "αντίο" του αρχηγού της "Μπάρτσα", η "Mundo Deportivo" δημιούργησε ένα ξεχωριστό και υπέροχο πρωτοσέλιδο, στο οποίο φαίνεται η εξέλιξη του Ινιέστα στο πέρασμα των ετών. Απ' την ηλικία των 12 ετών, όταν φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, μέχρι και σήμερα, με τίτλο: "Για πάντα Αντρές".

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Το υπέροχο πρωτοσέλιδο της "Mundo Deportivo" για τον Ινιέστα

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα δάκρυα του Τσάβι στο "αντίο" του Ινιέστα
Το υπέροχο video της Μπαρτσελόνα για τον Ινιέστα: "Gracias Infinitas"
Το αντίο του Γκουαρδιόλα στον Ινιέστα
"Ο Μέσι ζήτησε από τον Γκριεζμάν να πάει στην Μπαρτσελόνα"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ