ΤΣΕΛΣΙ

Κόντε: "Είμαι κατ' εξακολούθηση νικητής"

Chelsea coach Antonio Conte screams during the Champions League Group C soccer match between Chelsea and Atletico Madrid at Stamford Bridge stadium in London Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea coach Antonio Conte screams during the Champions League Group C soccer match between Chelsea and Atletico Madrid at Stamford Bridge stadium in London Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο προπονητής της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε τα χαρτιά του για τη δύσκολη σεζόν των "μπλε" και το μέλλον του.

Η φετινή σεζόν για την Τσέλσι ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Από την αρχή μέχρι το τέλος της ο Αντόνιο Κόντε δέχτηκε σκληρή κριτική και διάβαζε συνέχεια ότι φεύγει από την Τσέλσι. Για αυτό το λόγο, αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τοποθετήθηκε για όλα.

Σε ερώτηση που του έγινε για το πόσο δύσκολη ήταν η φετινή σεζόν είπε: "Όταν συνηθίζεις να κερδίζεις κάθε χρόνο, μην ξεχνάτε ότι κάθε χρόνο κατακτούσα κάτι, αυτή η σεζόν θα μπορούσε να σου δημιουργήσει προβλήματα. Όταν έχεις αυτή τη σεζόν είναι λογικό κάποιες στιγμές να αναρωτιέσαι για τον εαυτό σου. Νομίζω, όμως, ότι αυτή τη σεζόν, τη δύσκολη αυτή σεζόν, απέδειξα ότι είμαι ένας κατ' εξακολούθηση νικητής. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή η νίκη μετά από αυτή τη σεζόν μου έδωσε μεγαλύτερη ικανοποίηση από ότι οι προηγούμενες επιτυχίες μου".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο μέλλον του όπου ήταν ξεκάθαρος: "Έχω συμβόλαιο και είμαι αφοσιωμένος στο σύλλογο. Θεωρώ ότι από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα, παρά τις φήμες που υπήρχαν για το μέλλον μου, πάντοτε αυτή ήταν η τοποθέτηση μου. Έχω συμβόλαιο και είμαι αφοσιωμένος στο σύλλογο. Την μία ημέρα θα μπορούσα να πάω στην Εθνική ομάδα. Την άλλη σε αυτόν τον σύλλογο και την μεθεπόμενη στον άλλο. Σε κάθε συνέντευξη Τύπου ξεκαθάριζα την αφοσίωση μου στο σύλλογο και ότι σέβομαι το συμβόλαιο μου. Όπως γνωρίζετε η δουλειά μου δεν είναι εύκολη. Καταλαβαίνω ότι ο σύλλογος είναι εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις.

Είμαι ο πρώτος που το καταλαβαίνει αυτό. Είμαι ένας προπονητής ενός σημαντικού κλαμπ στην Αγγλία και στον κόσμο. Είναι λογικό η ομάδα να απαιτεί πολλά από εμένα. Έχω μεγάλο σεβασμό στο σύλλογο. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε την πιο σωστή απόφαση. Είμαι ο πρώτος που θα αποδεχτεί κάθε απόφαση του συλλόγου για το μέλλον. Μετά από δύο χρόνια θα αγαπάω για πάντα αυτό το χρώμα, αυτούς τους φιλάθλους και αυτόν το κλαμπ. Ακόμα και αν το μέλλον μου είναι διαφορετικό στο μέλλον".

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ