ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Αλέγκρι ζήτησε Πογκμπά ή Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Ο Αλέγκρι ζήτησε Πογκμπά ή Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Η "Tuttosport" αποκαλύπτει πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ζήτησε απ' τους διοικούντες τη Γιουβέντους την απόκτηση ενός εκ των Πολ Πογκμπά ή Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς προκειμένου οι "μπιανκονέρι" να κατακτήσουν το πολυπόθητο Champions League.

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε το κρίσιμο ραντεβού μεταξύ του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και των διοικούντων τη Γιουβέντους, όπου αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Ιταλός προπονητής κατέθεσε τις προτάσεις του για τη νέα σεζόν, με τα ονόματα των Πολ Πογκμπά και Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Σύμφωνα με την "Tuttosport", o Αλέγκρι ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της "Γιούβε" πως αν η ομάδα θέλει να φτάσει έως την κατάκτηση του Champions League, χρειάζεται ένα ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά των προαναφερθέντων. Πρόκειται για δύο παίκτες που ανεβάζουν επίπεδο τους "μπιανκονέρι" και τους μετατρέπουν σε ένα απ' τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου τη νέα σεζόν.

Απ' την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Γιουβέντους, Τζουζέπε Μαρότα εμφανίστηκε θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και διατεθειμένος να καλύψει τις απαιτήσεις του Αλέγκρι. Η περίπτωση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς φαντάζει πιο βατή, αν και ακριβή (όπως και του Πογκμπά), αφού θα χρειαστεί να δαπανηθούν περίπου 100.000.000 ευρώ για χάρη του.

Τη φετινή σεζόν, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς σημείωσε 14 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ σε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λάτσιο.

Όσον αφορά στον Πολ Πογκμπά, οι κακές σχέσεις που διατηρεί με τον Ζοζέ Μουρίνιο δεν αποκλείεται να τον αναγκάσουν να αποχωρήσει απ' το "Ολντ Τράφορντ" το προσεχές καλοκαίρι. Ο Γάλλος μέσος είναι θετικός να επιστρέψει στο Τορίνο, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν απ' τις προθέσεις των "Κόκκινων Διαβόλων". Φέτος ο Πογκμπά πραγματοποίησε μία μέτρια σεζόν με έξι γκολ και 12 ασίστ σε 37 παιχνίδια.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ