ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το πανό της "Curva Sud" για τον Μπουφόν

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon waves to fans at the end of the Champions League group D soccer match between Juventus and Barcelona, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon waves to fans at the end of the Champions League group D soccer match between Juventus and Barcelona, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν αποθεώθηκε από τους φίλους της Γιουβέντους στο τελευταίο ματς του με τη φανέλα αυτής, ενώ η "Curva Sud" τον αποχαιρέτησε με ένα μεγάλο πανό. (VIDEOS)

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Ελλάς Βερόνα στο Τορίνο για την τελευταία (38η) αγωνιστική της Serie A κι αυτό είναι το τελευταίο ματς του Τζανλουίτζι Μπουφόν με τη φανέλα της "Γηραιάς Κυρίας".

O 40χρονος Ιταλός γκολκίπερ αποθεώθηκε κατά την προθέρμανση, ενώ η "Curva Sud" του "Juventus Stadium" τον αποχαιρέτησε με ένα μεγάλο πανό. Δείτε την αποθέωση, το πανό αλλά και την τελευταία ενδεκάδα της Γιουβέντους με το όνομα του Τζανλουίτζι Μπουφόν όπως μοιράστηκε στους Ιταλούς δημοσιογράφους.

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ανακοίνωσε στις 17 Μαΐου σε συνέντευξη Τύπου ότι το ματς με τη Βερόνα (19/5, 16:00) θα είναι το τελευταίο του με τη φανέλα της Γιουβέντους και ξεκαθάρισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσει εάν θα συνεχίσει να παίζει ή θα αποσυρθεί.





TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ