ΗΡΑΚΛΗΣ

Βοσνιάδης, ο γκολκίπερ που ανέβασε τον Ηρακλή στη Football League

Βοσνιάδης, ο γκολκίπερ που ανέβασε τον Ηρακλή στη Football League
Βοσνιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης έπαιξε κομβικό ρόλο στην άνοδο του Ηρακλή στη Football League. Ο γκολκίπερ του Γηραιού, που για δύο μήνες δεν δέχτηκε γκολ, μίλησε στο Sport24.gr για τον προβιβασμό των Θεσσαλονικέων.

Ο Ηρακλής επέστρεψε στη Football League. Η δύσκολη χρονιά στη Γ' Εθνική στέφθηκε επιτυχώς και ο Γηραιός φεύγει από την ερασιτεχνική κατηγορία. Σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση του προβιβασμού έπαιξε ο τερματοφύλακάς του, Παναγιώτης Βοσνιάδης, ο οποίος τον προηγούμενο Νοέμβριο πήρε την απόφαση να φύγει από τη Super League (ήταν στον Πανιώνιο) και να αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία.

Ο 29χρονος γκολκίπερ, ο οποίος για σχεδόν δύο μήνες δεν δέχτηκε γκολ, μίλησε στο Sport24.gr για την εφετινή σεζόν και τις προσπάθειες που απέδωσαν καρπούς. "Έτσι όπως ξεκίνησε η χρονιά, ήταν δύσκολα τα πράγματα στον Ηρακλή. Οι παίκτες μαζεύονταν από την 4η και την 5η αγωνιστική. Εγώ για παράδειγμα πήγα τον Νοέμβριο. Η ομάδα ήταν να μην κατέβει καν, εντέλει συμμετείχε και έκανε το αυτονόητο, δηλαδή να εξασφαλίσει την άνοδο" ανέφερε αρχικά.

Ο Βοσνιάδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη διοίκηση του Ηρακλή, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Τάσο Κατσαμπή, που είχε το πόστο του γενικού αρχηγού: "Η διοίκηση ήταν φερέγγυα, άψογη στις υποχρεώσεις της. Έχουμε να το λέμε όλοι. Ήταν άνθρωποι που ήξεραν από ποδόσφαιρο. Ο Τάσος Κατσαμπής έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Ήταν κοντά σε όλους".

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
Ηρακλής EUROKINISSI SPORTS

Για τη δική του σεζόν, κατά την οποία έπαιξε σε 23 ματς, σχολίασε: " Έπαιξα πολλά συνεχόμενα ματς, με βοήθησε η ομάδα να φανώ, είχαμε εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Η ομάδα άλλαξε κατηγορία και το αξίζαμε. Θέλω να μείνω στην ομάδα. Αν δεν ήταν ο Ηρακλής, δεν θα έπαιρνα την απόφαση να παίξω στη Γ' Εθνική".

Αφού χαρακτήρισε κομβικό για την άνοδο το ματς με τη Νάουσα, όπου η νίκη κατακτήθηκε στις καθυστερήσεις με 2-1, εκθείασε τον προπονητή τερματοφυλάκων, Φώτη Γκιζέλη, αλλά και όλο το προπονητικό τιμ. "Το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με εξαιρετικό τρόπο και μας καθοδήγησε στην άνοδο. Η επιτυχία οφείλεται σε όλους, από τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο αυτής της ιστορικής ομάδας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ