ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκτός ο τιμωρημένος Ρόλε στην Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κέρκυρα, ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Η Κέρκυρα υποδέχεται τη Κυριακή την ΑΕΚ και θέλει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για παραμονή αλλά και να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Η Κέρκυρα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή την Κυριακή το βράδυ καθώς υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται με το ένα πόδι στην Football League αλλά ακόμα έχουν μαθηματικές ελπίδες να παραμείνουν στην κατηγορία.

Βέβαια δεν εξαρτώνται όλα από τα χέρια τους καθώς αν η Λαμία πάρει ένα πόντο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα ρίξει κατηγορία τους "Φαίακες". Παρόλα αυτά η Κέρκυρα θέλει να αποχαιρετήσει την κατηγορία αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και δείχνοντας καλό πρόσωπο στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ρόλε ενώ πριν λίγες ώρες αποχώρησε και ο Γκράσι από τους "Φαίακες".

Ο έμπειρος τεχνικός πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές με την αποστολή να αποτελείται από τους: Κουτζαβασίλη, Γιαννακόπουλο, Λέκοβιτς, Αναστασίου, Σπίνουλα, Αντέτζο, Γρομητσάρη, Ιωάννου, Αρτυματά, Μπαλάφα, Σιόντη, Κρητικό, Επστάιν, Μενσά, Γεωργίου, Κοντό, Ζορμπά, Τουράμ, Μυτίδη, Παμλίδη και Μενιγκάλι.

Εκτός ο τιμωρημένος Ρόλε στην Κέρκυρα
TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ