ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Έφυγε από τον Λεβαδειακό ο Μπελγκαζουανί

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Μπελγκαζουανί, Μπουσούλατζιτς EUROKINISSI SPORTS

Η θητεία του Τσακίρ Μπελγκαζουανί στον Λεβαδειακό έλαβε τέλος έπειτα από τρία χρόνια. Ο Μαροκινός εξτρέμ αποχώρησε από τους Βοιωτούς και ευχαρίστησε για τη στήριξη που του παρείχαν.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε την πιο παραγωγική του χρονιά στον Λεβαδειακό. Ο Τσακίρ Μπελγκαζουανί, ωστόσο, αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Βοιωτίας. Ο 32χρονος Μαροκινός δεν συνεχίζει στους "πράσινους" με τους οποίους κατέγραψε 30 συμμετοχές (οι 20 έγιναν εφέτος).

Φεύγοντας από τη Λιβαδειά ο Μπελγκαζουανί ευχαρίστησε τον Λεβαδειακό και ανέφερε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου για αυτά τα 3 χρόνια που πέρασα στον Λεβαδειακό. Δυστυχώς, οι τραυματισμοί δεν μου έδωσαν την δυνατότητα να πετύχω όσα ήθελα.

Παρόλα αυτά όλο το κλαμπ και ειδικότερα ο πρόεδρος πίστεψαν σε εμένα και ένοιωθα πάντα την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Για αυτό το λόγο Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ και να ευχηθώ τα καλύτερα για την συνέχεια".

Τη σεζόν 2015-2016 έπαιξε σε πέντε ματς, την επομένη επίσης σε πέντε, ενώ εφέτος 20, εκ των οποίων τα 15 στο πρωτάθλημα (έβαλε και 2 γκολ στο κύπελλο).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ