ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χωρίς Ανιγκό οι προπονήσεις του Λεβαδειακού

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ανιγκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοζέ Ανιγκό δεν θα συνεχίσει στον Λεβαδειακό και τη νέα σεζόν και ήδη αποχώρησε για το Μαρόκο. Άνοιξε ο δρόμος για τον Πανιώνιο.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Λεβαδειακού αλλά χωρίς τον Ζοζέ Ανιγκό. Ο Γάλλος προπονητής όπως άλλωστε τόνισε και μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο αναχώρησε για το Μαρόκο για να δει την οικογένεια του.

Οι προπονήσεις στους Βοιωτούς θα συνεχιστούν μέχρι τις 18 Μαΐου αλλά με τον άμεσο συνεργάτη του Ανιγκό. Ο Γάλλος τεχνικός δεν χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του αλλά από τη στιγμή που το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου άνοιξε ο δρόμος για τον Πανιώνιο με τον οποίο ήδη έχει κάνει επαφή.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ

Στον Λεβαδειακό ήδη βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά των Μάντζιου και Γρηγορίου. Υπάρχει όμως και το όνομα του Τάκη Λεμονή που είναι στο μυαλό των ανθρώπων του Λεβαδειακού.

Δεν θα πρέπει βέβαια να αποκλείσουμε να υπάρξει και κάποια έκπληξη με τη παρουσία ξένου προπονητή, όπως συνέβη πέρυσι με τον Ανιγκό.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ