ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Παίρνει Φεκίρ η Λίβερπουλ

Lyon's Nabil Fekir, right, challenges for the ball with Dijon's Benjamin Jeannot, left during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Saturday, Sept. 23, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Nabil Fekir, right, challenges for the ball with Dijon's Benjamin Jeannot, left during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Saturday, Sept. 23, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Canal + και RMC Sport, η Λίβερπουλ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του σταρ της Λιόν, Ναμπίλ Φεκίρ με ένα ποσό που θα αγγίξει τα 70.000.000 ευρώ!

Μπορεί το μυαλό των φιλάθλων της Λίβερπουλ να βρίσκεται στον επικείμενο τελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης (26/05, 21:45), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ισχύει το ίδιο και για τους διοικούντες την ομάδα, οι οποίοι έχουν αρχίσει ήδη να καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Canal + και RMC Sport, οι "κόκκινοι" βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του σταρ της Λιόν, Ναμπίλ Φεκίρ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αποτελεί ένα απ' τα πιο "καυτά" ονόματα του μεταγραφικού παζαριού, καθώς την εφετινή σεζόν σημείωσε 23(!) γκολ και μοίρασε εφτά ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους "λιονέ".

Τα δύο γαλλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο 24χρονος σταρ συναντήθηκε με τον Γιούργκεν Κλοπ και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ, η οποία θα καταβάλλει περίπου 70.000.000 ευρώ στη Λιόν για χάρη του, ενώ ο ίδιος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Canal +, Ρομέν Κολέ-Γκοντέν στο κόλπο της απόκτησης του Φεκίρ μπήκε κι η Τσέλσι, αλλά δίχως αποτέλεσμα, αφού ο Γάλλος, με αλγερινές ρίζες, προτίμησε ξεκάθαρα τη Λίβερπουλ.

Ο Φεκίρ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Λιόν, με την οποία μετράει συνολικά 57 γκολ και 36 ασίστ σε 152 παιχνίδια. Παράλληλα, είναι 10 φορές διεθνής με τη Γαλλία, έχοντας πετύχει κι ένα τέρμα, ενώ βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών" του Ντιντιέ Ντεσάμπ για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Photo Credits: AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ