ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μετά τον Ράσφορντ, έρχεται ο Άνχελ Γκόμες

Μετά τον Ράσφορντ, έρχεται ο Άνχελ Γκόμες

Αν θεωρείτε απίθανο να δούμε άμεσα τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προάγουν ισάξιο ταλέντο του Μάρκους Ράσφορντ, τα όσα θα δείτε παρακάτω ενδέχεται να σας κάνουν να αναθεωρήσετε... (VIDEOS)

Ο Μάρκους Ράσφορντ μπήκε απότομα στην καθημερινότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρυσι και δεν άργησε να τραβήξει τα βλέμματα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων ανά τον πλανήτη.

Ως φαίνεται, όμως, τα τμήματα υποδομής των "κόκκινων διαβόλων" ετοιμάζουν μια ακόμη έκπληξη και αν κρίνουμε από τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει τους τελευταίους μήνες στο διαδίκτυο, αναμένεται να προκαλέσει τον ίδιο, αν όχι μεγαλύτερο πάταγο.

Μετά τον Ράσφορντ, έρχεται ο Άνχελ Γκόμες

Ο λόγος για τον 16χρονο Άνχελ Γκόμες, ο οποίος παρότι βρίσκεται ακόμα στις ακαδημίες της ομάδας του Μάντσεστερ, έχει κάνει τα εγχώρια ΜΜΕ να ασχοληθούν εκτενώς μαζί του. Η Μπαρτσελόνα έχει ενδιαφερθεί, αλλά ο ίδιος δηλώνει αφοσιωμένος στην τρέχουσα ομάδα του, στην οποία κι ανήκει από το 2014.

Αγωνίζεται ως 10άρι και πέραν του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του, άπαντες μιλούν για έναν παίκτη που επιδεικνύει περίσσια ωριμότητα στις αποφάσεις με την μπάλα, παρά την ηλικία του.

Μετά τον Ράσφορντ, έρχεται ο Άνχελ Γκόμες

Είναι ξάδερφος του διάσημου πρώην παίκτη της Γιουνάιτεντ, Νανί, ενώ ο πατέρας του έχει παίξει επίσης ποδόσφαιρο, περνώντας και από τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας. O ίδιος ο νεαρός δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση προς εκείνες της Αγγλίας, διατηρώντας φυσικά το δικαίωμα να αλλάξει γνώμη, εφόσον λάβει κλήση από κάποια εθνική Ανδρών.

Πάρτε μια "γεύση" απ' το ταλέντο του, μέσα από τα παρακάτω βίντεο...





TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ