ΟΦΗ

Επίσημο: Παίκτης του ΟΦΗ ο Παπάζογλου

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Παπάζογλου θα είναι παίκτης του ΟΦΗ για τον επόμενο χρόνο με τον 30χρονο αμυντικό να ενσωματώνεται άμεσα στο Καρπενήσι.

Η ένατη μεταγραφή του ΟΦΗ είναι γεγονός καθώς η ομάδα της Κρήτης ήρθε σε συμφωνία με τον 30χρονο αμυντικό Τάσο Παπάζογλου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο.

Οι υπογραφές έπεσαν στην Αθήνα με τον έμπειρο αμυντικό να αναχωρεί απευθείας για το Καρπενήσι για να πάρει μέρος στην προετοιμασία των Κρητικών. Ο Παπάζογλου αποτελούσε βασικό στόχο του Νίκου Παπαδόπουλου για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής και οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών κράτησαν περισσότερο από ένα μήνα.

Ο Παπάζογλου ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΟΦΗ:

"Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή, για την ομάδα μας.

Ένας ακόμη έμπειρος παίκτης, με μεγάλες παραστάσεις από την Σούπερ Λίγκ, θα προσθέσει δύναμη, εμπειρία και ύψος στην άμυνα μας.

Ο Τάσος Παπάζογλου, υπέγραψε σήμερα (23/7) το πρωί το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ και πηγαίνει στο Καρπενήσι, όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες η ομάδα μας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η συνεργασία του ΟΦΗ με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό είναι για ένα χρόνο.

O Τάσος Παπάζογλου ήταν ο πρώτος μεταγραφικός στόχος που είχε ο ΟΦΗ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και η πρώτη επιλογή που είχε ο προπονητής μας Νίκος Παπαδόπουλος, για τη θέση του στόπερ.

Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν περίπου ένα μήνα, ο παίκτης, αποδέχθηκε την πρόταση του ΟΦΗ και είναι πλέον και επίσημα μέλος της ομάδας μας.

Το στέλεχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Αντώνης Χρονάκης, ταξίδεψε στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας (23/7) για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τάσου Παπάζογλου στον ΟΦΗ με τις υπογραφές, που έπεσαν, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα.

Ενώ, αμέσως μετά οδικώς συνόδευσε τον ποδοσφαιριστή μας, στο Καρπενήσι, για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα μας.

Ο Τάσος Παπάζογλου γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1988 στις Σέρρες.

Έχει αγωνιστεί σε Πανσερραικό, Ολυμπιακό, ΑΠΟΕΛ, Ξάνθη, Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης.

Παλαιότερα υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U19 και U21".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ