ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και τώρα Μασούρας και Πεδράο για Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Ολυμπιακός είναι σε ανοικτή γραμμή με την ΑΕΛ για την απόκτηση του νεαρού δεξιού μπακ, Γιάννη Μασούρα. Συνεχίζονται οι επαφές με Γκιμαράες για τον Πεδράο

Μετά την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου οι "ερυθρόλευκοι" θα "τρέξουν" και τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πώς έχει μπει η απόκτηση του Μασούρα από την ΑΕΛ. Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοικτή γραμμή με την θεσσαλική ομάδα, έχοντας καταθέσει την καλύτερη πρόταση από τους άλλους ενδιαφερόμενους (1.000.000 ευρώ συγκεκριμένα).

Ο νεαρός δεξιός μπακ χαφ φυσικά και ιντριγκάρεται στην ιδέα να πιάσει λιμάνι, αλλά αυτό που απομένει είναι να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες.

Ο Μασούρας εντάσσεται στο πλαίσιο της ελληνοποίησης του ρόστερ των Πειραιωτών και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να είναι εκείνος που θα πάρει τη σκυτάλη στις ανακοινώσεις από τον Λάζαρο.

Την ίδια στιγμή στο λιμάνι έχουν βάλει... πλώρη για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής. Η περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο έχει πολλά αγκάθια, καθώς εμφανίζεται η Ιντερνασιονάλ να "κλοτσάει" και ο κόσμος της να ζητάει την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Πεδράο της Γκιμαράες είναι ο στόπερ που απασχολεί τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς εκτός από το κέντρο της άμυνας μπορεί να βοηθήσει και σε ρόλο αριστερού μπακ.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος άσος θέλει να φύγει από την Γκιμαράες, καθώς η ομάδα του δεν θα αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα περίοδο. Γνωρίζοντας λοιπόν το ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων" είναι λογικό να πιέσει κι εκείνος από την πλευρά του την Βιτόρια για να τον αφήσει να πάει στον Ολυμπιακό.

Η Γκιμαράες δεν το συζητάει αυτή τη στιγμή με κάτω από 4.000.000 ευρώ. Ωστόσο, αν πιέσει ο παίκτης να φύγει, τότε είναι δεδομένο ότι η πορτογαλική ομάδα θα ρίξει τις απαιτήσεις της.

Στο λιμάνι δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν την περίπτωση του Πεδράο μέχρι εκεί που δεν πάει! Κι αυτό, γιατί βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Μαρτίνς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ