ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεταγραφές - αποχωρήσεις, πράξη δεύτερη στον Ολυμπιακό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΓΚΕΝΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΓΚΕΝΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εβδομάδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό, με το δεύτερο κύμα μεταγραφών - αποχωρήσεων. Ποιοι ακολουθούν στην πόρτα της εξόδου, κοιτάζουν και για δεύτερο κεντρικό χαφ οι Πειραιώτες.

Στην δεύτερη πράξη των προσθαφαιρέσεων του ρόστερ προχωράει ο Ολυμπιακός. Απόφαση που προϋπήρχε της ήττας από τη Γκενκ, αποτέλεσμα που πάντως επισπεύδει τις εξελίξεις για πρακτικούς και επικοινωνιακούς λόγους.

Αργά το βράδυ της Κυριακής έγινε γνωστό ότι οι Μάριν, Ένχελς και Τζούρτζεβιτς επιστρέφουν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για να ενσωματωθούν με τους... κομμένους. Είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Ρομαό με προορισμό τη Ρεμς.

Μια τετράδα παικτών που τέθηκε εκτός ομάδας κατόπιν συνεννόησης του Πέδρο Μαρτίνς με τη διοίκηση και για ξεχωριστούς λόγους ανά περίπτωση. Αυτοί οι τέσσερις δεν είναι οι μοναδικοί που αλλάζουν εργασιακό περιβάλλον οσονούπω, απλά άνοιξαν την πόρτα στο δεύτερο κομμάτι των αποχωρήσεων.

Ο Νικολάου βρίσκεται για τα καλά στο στόχαστρο της Ουντινέζε (τον θέλει δανεικό με ρήτρα αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι), ο Πάρντο δύσκολα θα τη... σκαπουλάρει, Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού. Ανά πάσα στιγμή λοιπόν μπορεί να έχουμε νέες εξελίξεις.

ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

Δεν ήταν μόνο η αμυντική γραμμή που προβλημάτισε έντονα στην ήττα με 4-0 από την Γκενκ. "Θάλασσα" οι Πειραιώτες έπιναν πρώτα στη μεσαία γραμμή και ειδικά στον άξονα. Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο στο στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων" και η επικείμενη απόκτηση του Γουίλιαν Αράο ίσως να μην είναι η μοναδική προσθήκη στο κέντρο.

Ο Βραζιλιάνος ίσως να μην φτάνει από μόνος του για να λυθούν οι ανορθογραφίες στην "κουλούρα", γι' αυτό δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μιας ακόμη μεταγραφικής κίνησης που να αφορά τις θέσεις "6-8". Με τον Μιγκέλ Βελόζο να έχει προταθεί και να εξακολουθεί να υπάρχει στο τραπέζι.

Από εκεί και πέρα, άμεσες αναμένονται οι εξελίξεις στο μέτωπο του στόπερ με τον Γιασίν Μεριά να κερδίζει τη μάχη με την Σπορτίφ, αποδεικνύοντας τη μεγάλη του επιθυμία να έρθει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Με την απόκτηση του Τυνήσιου διεθνή, οι Πειραιώτες εκτός απροόπτου θα κλείσουν με τις θέσεις του στόπερ, ακόμη κι αν προκύψει αποχώρηση και του Βούκοβιτς.

Μετά το "κόψιμο" του Μάριν, τον Πάρντο στον αέρα και τον Ανσαριφάρντ να απασχολεί κόσμο στο εξωτερικό, οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν τελειώσει με το θέμα ενίσχυσης του στη γραμμή κρούσης. Και ξέχωρα από την περίπτωση του Αχμέτ Χασάν, είναι πιθανό να προκύψει μια έξτρα "δυνατή" κίνηση για τις θέσεις πίσω από τον φορ.

Τέλος, από το τραπέζι δεν έχει φύγει ποτέ η σκέψη ενίσχυσης κάτω από τα γκολπόστ, με παίκτη που θα έρθει να κάνει τον ενδιάμεσο ανάμεσα σε Γιαννιώτη - Χουτεσιώτη.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος από τον Ολυμπιακό οι Μάριν, Ένγκελς και Τζούρτζεβιτς
Κοντά στον Ολυμπιακό ο Γουίλιαν Αράο!
Έφτασε στη Γαλλία για τη Ρεμς ο Ρομαό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ