ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προσέχουν σαν τα μάτια τους τον Μποτία!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλμπέρτο Μποτία, που ταλαιπωρήθηκε αρκετά τους τελευταίους 2,5 μήνες, έχει αρχίσει σιγά-σιγά προπονήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα βρεθεί στη 18άδα για το ΟΑΚΑ.

Ο Αλμπέρτο Μποτία έμεινε έξω για αρκετό διάστημα, καθώς δεν ήταν μόνο η θλάση που τον είχε ταλαιπωρήσει, αλλά και ένα πρόβλημα στο πέλμα τις τελευταίες μέρες. Ο Ισπανός εξελίχθηκε σε μία τεράστια απώλεια για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, το είπε και ο Στέφανος Καπίνο στις δηλώσεις του αμέσως μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα.

Το σημαντικό είναι ότι ο αρχηγός φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και για αυτό το λόγο άλλωστε μπήκε σιγά-σιγά στις προπονήσεις. Δεν έχει “γκαζώσει”, δεν έχει “φουλάρει”, αλλά αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι ξεκίνησε προπονήσεις.

Στο τεχνικό τιμ βέβαια τον προσέχουν σαν τα μάτια τους. Το ότι μπήκε δειλά-δειλά σε κανονικό ρυθμό, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα μπει και στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ, πόσο μάλλον να παίξει κιόλας στο ΟΑΚΑ.

Στο Ρέντη υποστηρίζουν ότι ενδεχομένως να τον δούμε στο Τορίνο. Αυτό θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες δύο-τρεις προπονήσεις, όταν θα είναι σε θέση να κάνει με όλο το γκρουπ το κανονικό πρόγραμμα, μιας και χθες (20/9) όσοι έπαιξαν με τον Αστέρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ