ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στέλνουν τον Βίλοτιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι

Στέλνουν τον Βίλοτιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι

Ρεπορτάζ της "Blic" αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον 31χρονο στόπερ της Γκρασχόπερς, Μίλαν Βίλοτιτς. (VIDEO)

Τα μετεγγραφικά σενάρια συνεχίζουν για τον Ολυμπιακό, ασχέτως αν ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, είχε τονίσει πριν μερικές ημέρες και μετά την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς, ότι δεν θα γίνουν άλλες κινήσεις τον Ιανουάριο.

Βέβαια, πολλά γίνονται μέχρι τις 31 του μήνα, ενώ χθες (18/1) η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε αιφνιδίως την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα, Ίβιτσα Ίβουσιτς. Ένα όνομα που δεν είχε ακουστεί και ο οποίος κάτω από άκρα μυστικότητα έγινε μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Από 'κει και πέρα, ρεπορτάζ της σερβικής "Blic" αναφέρει πως οι "ερυθρόλευκοι" κινούνται για τον 31χρονο στόπερ της Γκρασχόπερς, Μίλαν Βίλοτιτς και μάλιστα πως η περίπτωσή του είναι αρκετά προχωρημένη. Ο Όσκαρ Γκαρθία φέρεται να θέλει ενίσχυση στα μετόπισθεν, εξ ου και η αναφορά πως ο... εκλεκτός είναι ο Σέρβος.

Το όνομά του είχε ακουστεί και στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τελευταία το 2013 όταν είχε μετακομίσει στο ελβετικό πρωτάθλημα. Ο 31χρονος βρίσκεται στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του και πως το ρεπορτάζ αναφέρει πως η παροικία των Σέρβων θα μεγαλώσει σύντομα, καθώς ο πρωταθλητής Ελλάδας βρίσκεται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή και πως ο έμπειρος στόπερ έχει προστεθεί στη λίστα για να βρεθεί δίπλα στους συμπατριώτες του, Τζούρτζεβιτς, Ζντιέλαρ και Βούκοβιτς.

Βέβαια, το να αποκτηθεί και να μείνει ο Βούκοβιτς φαντάζει δύσκολο, με τον ποδοσφαιριστή να είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Μάλαγα. Αν όντως γίνει μια τέτοια κίνηση με τον Βίλοτιτς, ίσως σημαίνει πως ο νυν αρχηγός της εθνικής Σερβίας που δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό, να μετράει αντίστροφα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ