ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην 7η θέση στο διεθνές τουρνουά του Μπεζιέ η Κ-17

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κ-17 του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε με νίκη επί της Μπουρκίνα Φάσο την παρουσία της στο διεθνές του τουρνουά του Μπεζιέ, καταλαμβάνοντας την 7η θέση.

Ένα γκολ του Γιώργου Ζαχαράκη στάθηκε αρκετό για να κερδίσει η Κ-17 του Ολυμπιακού την Μπουρκίνα Φάσο, στο τελευταίο της παιχνίδι στο διεθνές τουρνουά του Μπεζιέ, όπου κατέλαβε την 7η θέση.

Ο Ολυμπιακός έδωσε έξι παιχνίδια συνολικά επί γαλλικού εδάφους αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο, αφού ήταν κακός στην διαδικασία των πέναλτι στον προημιτελικό.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Τάσος Θέος, τόνισε για την παρουσία της ομάδας του:

"Ήταν μια πολύ σπουδαία εμπειρία για τα παιδιά. Αντιμετώπισαν καλές σχολές ποδοσφαίρου και ομάδες με πολύ ταλέντο. Θα μπορούσαμε να είμαστε στην τετράδα αλλά δεν είχαμε την συγκέντρωση που θα έπρεπε στα κρίσιμα σημεία.

Ήταν ένα δυνατό τουρνουά που σαφώς έδωσε στα παιδιά να καταλάβουν αρκετά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν πρέπει να σταματάς ποτέ να δουλεύεις και να ανεβαίνεις επίπεδο".

Στουρνάρας, Σφύρλας, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Κωνσταντινίδης, Δολαψάκης, Μπαλωμένος, Μαρτίνης, Μούγιος, Τσακίρης, Κοτσιανούλης, Τασιάς, Νικόλης, Φέκκας, Μπόνιος, Γεωργαντής, Μπουλάρι και Ζαχαράκης ήταν οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει το απόγευμα της Δευτέρας (21/5) στην Ελλάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ