ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον τελικό του Europa League o Μαρινάκης

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μαρινάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε το ταξίδι στη Λιόν για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στον τελικό του Europa League.

Στα επίσημα του "StadedeLyon" βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παρακολουθεί τον τελικό τουEuropaLeague ανάμεσα στην Μαρσέιγ και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να μεταβεί την Τετάρτη (16/5) στη Λιόν για να δει από κοντά τη σπουδαία αναμέτρηση.

Στις 26 του μηνός αναμένεται να δώσει το "παρών" και στον τελικό τουChampionsLeagueμεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λίβερπουλ που θα διεξαχθεί στο Ολιμπίνσκι του Κιέβου. Κάθε χρόνο, άλλωστε, παρακολουθεί από κοντά όλους τους τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πάντοτε στο περιθώριο των συγκεκριμένων αγώνων κάνει και τις επαφές του με διάφορους εκπροσώπους ομάδων, αλλά και μεγαλομάνατζερ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ