ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και ο Παούνοβιτς για Πουλίδο

Και ο Παούνοβιτς για Πουλίδο
INTIME SPORTS

Από τον Ολυμπιακό διέρρεε το πρωί ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα από το MLS για τον Μεξικανό στράικερ και αμερικανικά δίκτυα αποκαλύπτουν ότι οι Chicago Fire του Βέλικο Παούνοβιτς είναι μία από τις ομάδες που ψάχνει επιθετικό στο στυλ του Πουλίδο

Ο Άλαν Πουλίδο είχε "ταλαιπωρήσει" τα ΜΜΕ αναφορικά με τον ερχομό του στον Ολυμπιακό, τώρα "ταλαιπωρεί" τον Τύπο και με την αποχώρησή του από το λιμάνι. Ο ίδιος διατυμπάνιζε ότι θέλει να συνεχίσει στην Τσίβας, αλλά οι ιθύνοντες του κλαμπ της Γουαδαλαχάρα του ζητούσαν να παραδεχτεί ότι ανήκει στην Τίγκρες για να τον έβαζαν στη «μηχανή» τους. Ο Πουλίδο φυσικά δεν μπορούσε να μπει σε αυτή τη διαδικασία και ήδη από το πρωί της Τετάρτης (23/12) ο Ολυμπιακός διέρρεε προς τον Τύπο ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα από τοMLS.

Σύμφωνα με αμερικανικά δίκτυα, ένας από τους συλλόγους τουMLSπου βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και μάλιστα σε αναζήτηση επιθετικού με το στυλ του Πουλίδο είναι οιChicagoFireτου γνωστού μας Βέλικο Παούνοβιτς, ο οποίος λίγο έλειψε να κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Τους Σικάγο λοιπόν βάζουν οι Αμερικανοί στους βασικούς υποψήφιους «μνηστήρες», αφήνοντας πάντως να εννοηθεί ότι υπάρχει κι άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Μεξικανό.

Φημολογία για Φενέρ - Ερνάνι

Ο Ερνάνι έχει τελειώσει από τον Ολυμπιακό και αυτό που απομένει είναι το τυπικό. Να γυρίσει δηλαδή στην Πόρτο και οι «δράκοι» αυτό που θα έχουν να κάνουν είναι να του βρουν την επόμενη ομάδα που θα δοθεί δανεικός. Η Γκιμαράες καραδοκεί, ενώ αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι τον θέλει και ο Περέιρα στην Φενέρμπαχτσε. Να θυμίσουμε ότι ο Περέιρα τον ήθελε και το καλοκαίρι, αλλά τελικά ο Ερνάνι κατέληξε στον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ