ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Σπόντες Κατσουράνη για ΟΦΗ - Άρη: "Μάλλον παίζαμε με Μπάγερν και Παρί"

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κατσουράνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Κατσουράνης υποστήριξε ότι η Παναχαϊκή άξιζε να κατακτήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις της Football League και ότι δεν το κατάφερε διότι "μάλλον παίζαμε με Μπάγερν και Παρί Σεν-Ζερμέν".

Μετά τη νικηφόρα (4-1) αναμέτρηση της Παναχαϊκής απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας για την 33η αγωνιστική της Football League, ο Κώστας Κατσουράνης παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, με την οποία έκανε τον απολογισμό της σεζόν για την ομάδα του. Ο τεχνικός διευθυντής των Αχαιών άφησε αιχμές προς ΟΦΗ και Άρη, που κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις και την άνοδο στη Super League.

Ο Κατσουράνης ανέφερε μεταξύ άλλων: " Πιστεύουμε ακόμα και σήμερα ότι η θέση μας είναι στις δύο πρώτες θέσεις. Μιλάμε για ομάδα που σε 33 παιχνίδια έκανε 21 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες, νούμερα πρωταθλητισμού. Μάλλον είχαμε αντίπαλο τη Μπάγερν και την Παρί Σεν-Ζερμέν, γι' αυτό και δεν είμαστε στις δύο πρώτες θέσεις. Κατά τη γνώμη μου φυσικά".

Η Παναχαϊκή, μία αγωνιστική πριν από το τέλος, είναι στην 3η θέση, στην οποία θα μείνει ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της Κυριακής (27/5), καθώς η διαφορά της από τον τέταρτο ΑΟΧ Κισσαμικό είναι στους εννέα βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παραμονή Εργοτέλη, επτάρες για Δόξα Δράμας - ΑΟΧ Κισσαμικό

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ