ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ανανέωσε με τον Παναιτωλικό ο Τσοκάνης

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τάσο Τσοκάνη γι' ακόμα ένα χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Παίκτης του Παναιτωλικού μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα παραμείνει ο Τάσος Τσοκάνης. Η ομάδα του Αγρίνιου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα μπακ γι' ακόμα μία σεζόν.

Τη φετινή σεζόν, ο 27χρονος αριστερός μπακ πραγματοποίησε 21 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Γενικά, με τη φανέλα του Παναιτωλικού, στον οποίο μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2016, μετράει ένα γκολ και μία ασίστ σε 47 παιχνίδια.

Η ανακοίνωση:

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον Παναιτωλικό ο Τάσος Τσοκάνης ανανέωσε τη συνεργασία με την ομάδα μας για ακόμα μία αγωνιστική περίοδο, υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2019. Σε δηλώσεις του τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω στην κατάκτηση ακόμα ψηλότερων στόχων".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ