ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό μέχρι 26 Ιουνίου, έρχεται και ο Γκραντ

Αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό μέχρι 26 Ιουνίου, έρχεται και ο Γκραντ
Πιεμπονγκσάντ

Στις 25 ή 26 Ιουνίου έχει δρομολογηθεί η αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό, ενώ έρχεται και ο Αβραάμ Γκραντ ως μέλος του Δ.Σ., όπως μετέδωσε ο Κώστας Γουλής στον Sport24 Radio 103,3.

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει οριστικά σελίδα τις επόμενες 20 ημέρες. Μέχρι τις 26 Ιουνίου το αργότερο θα έχει δρομολογηθεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, όπως μετέδωσε ο Κώστας Γουλής στον αέρα του Sport24 Radio 103,3.

Ο οικονομικός έλεγχος ολοκληρώνεται στις 12 Ιουνίου και από 'κει και πέρα θα χρειαστούν δυο ακόμη εβδομάδες προκειμένου να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για να περάσει το "τριφύλλι" στα χέρια του Ταϊλανδού επιχειρηματία. Ο Πιεμπονγκσάντ θα δώσει ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ, τα οποία όμως δεν θα πάνε στον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά στην ομάδα, ενώ η αλλαγή ιδιοκτησίας θα γίνει με μορφή αγοραπωλησίας.

Όσοι. δε, αναρωτιούνται για ποιο λόγο να μην γίνει ΑΜΚ, η απάντηση είναι πως τρέχει ήδη μια από τον Γιάννη Αλαφούζο, η οποία κλείνει στις 5 Ιουλίου και για να προκηρυχθεί νέα, πρέπει να φτάσουμε τέλη Ιουλίου και ο Ταϊλανδός θέλει να τελειώσει άμεσα το ιδιοκτησιακό.

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΚΡΑΝΤ

Επιπλέον, ο άλλοτε προπονητής της Τσέλσι, Αβραάμ Γκραντ, θα αναλάβει θέση στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τον πρώτο χρόνο θα έχει ρόλο συμβούλου και θα ελέγχει τους πάντες στην ομάδα. Από τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα, μέχρι τους παίκτες και το υπόλοιπο τιμ του "τριφυλλιού". Δεν θα έχει άμεση παρέμβαση, θα κάνει αξιολόγηση και από τον δεύτερο χρόνο θα είναι πιο ενεργός. Πάντως, ενημερώθηκαν οι Δώνης και Νταμπίζας από τον Πιεμπονγκσάντ για την έλευσή του.

ΤΡΙΕΤΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΙΖΑ

Τέλος, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, θα υπογράψουν τριετή συμβόλαια με την ΠΑΕ. Μάλιστα, αυτά θα συνταχθούν από τους δικηγόρους του Ταϊλανδού και μετά θα πάνε στην ΠΑΕ. Ο λόγος είναι πως σε ένα μήνα από τώρα αυτός θα τους πληρώνει και γι' αυτό θέλει να περάσουν από τον ίδιο οι συμφωνίες μαζί τους.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ "ΚΑΡΑ" ΚΑΙ ΠΙΛΑΒΙΟ

Αναφορικά με τους Γιώργο Καραγκούνη και Σοφοκλή Πιλάβιο, οι οποίοι ακούγονται για την "επόμενη μέρα" του Παναθηναϊκού, πρόκειται για δυο ονόματα που μπορούν να βελτιώσουν το - για τα καλά - τσαλακωμένο προφίλ της ομάδας. Ο "Κάρα" είναι ένας άνθρωπος που σέβονται στο εξωτερικό, έχει καλό όνομα, πρεστίζ και μπορεί να βοηθήσει, ώστε να φτιάξει προς το καλύτερο η εικόνα του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, είναι αγαπητός στον κόσμο της ομάδας.

Όσο για τον Σοφοκλή Πιλάβιο, ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΟ, έχει "πράσινο" παρελθόν, έχει άκρες και γνωριμίες στην UEFA και στον Παναθηναϊκό ζητούν τέτοια πρόσωπα για το "αύριο" της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ