ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν τα βρήκαν Παναθηναϊκός και Εσιέν

Δεν τα βρήκαν Παναθηναϊκός και Εσιέν
Εσιέν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν ικανοποίησε τον Μάικλ Εσιέν και η προσφυγή του θα εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Ακόμα ένα "ραντεβού" του Παναθηναϊκού με τον Μάικλ Εσιέν θα πραγματοποιηθεί σήμερα (23/5, 16:00) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Ο Γκανέζος αμυντικός χαφ έχει καταθέσει προσφυγή για τη μη τήρηση του διακανονισμού για την αποζημίωση του τον μήνα Απρίλιο και απαιτεί την επιβολή και την ενεργοποίηση της ποινής της αφαίρεσης 3 βαθμών.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού επικοινώνησε με τη δικηγόρο του Εσιέν, Άσπα Σουλούκου και πρότεινε να δώσει ένα μικρό μέρος από τα οφειλόμενα 42.000 ευρώ, ώστε να εξασφαλιστεί συναινετική αναβολή. Ωστόσο, ο Εσιέν δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση και ζήτησε από τη συνήγορο του να δικάσει κανονικά.

Δεν αποκλείεται πριν την εκδίκαση να υπάρξει νέα επικοινωνία των δύο πλευρών, όμως η ΠΑΕ πρέπει να αυξήσει αρκετά την προσφορά της για να γίνει αποδεκτή. Τουλάχιστον, ο Εσιέν δεν απαιτεί την εξόφληση του συνόλου της οφειλής, που αγγίζει τα 190.000 ευρώ, αλλά κάθε φορά αρκείται μόνο στην καθυστερούμενη δόση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ