ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γ. Συρίγος για ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δυο μήνες μπροστά ο Γιαννακόπουλος"

Γ. Συρίγος για ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δυο μήνες μπροστά ο Γιαννακόπουλος"

Ο Γιώργος Συρίγος μιλώντας στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" στον Sport24 Radio 103,3 αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συμπαίκτες του είναι δυο μήνες μπροστά σε σχέση με όσα έχουν ανακοινώσει έως τώρα. (AUDIO)

Εδώ και μια εβδομάδα ο Παναθηναϊκός ζει στους ρυθμούς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του πλάνου Athens Alive για έναν ενιαίο και μεγάλο Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Συρίγος μιλώντας στο Sport24 Radio 103,3 αποκάλυψε ότι το πλάνο του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και των συνεργατών του είναι δυο μήνες ίσως και τρεις πιο μπροστά απ' όσα γίνονται αλλά είναι εύκολο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τη στιγμή που δεν έχει κάτι στα χέρια του να μην θέλει να πει περισσότερα.

Αρχικά ο Γιώργος Συρίγος είπε: "Πολύ αξιόπιστη πηγή, η ίδια πηγή που πριν από δέκα μέρες μου είχε πει ξεκάθαρα ότι θα έχουμε χειροπιαστές εξελίξεις στο θέμα του ενιαίου Παναθηναϊκού και επιβεβαιώθηκε μου είπε επί λέξη: "Ο Κ. Γιαννακόπουλος χειρίζεται το θέμα του ενιαίου Παναθηναϊκού και του ATHENS ALIVE με πολύ μεγάλη σοβαρότητα.

Επιβεβαιώνεται από κάθε πηγή ότι αυτά τα οποία ανακοίνωσε είναι δυο μήνες πριν σε σχέση με τις εξελίξεις που έχουμε αυτή τη στιγμή. Είναι εύλογο γιατί δεν ανοίγει όλα τα χαρτιά, γιατί δεν υπάρχουν χειροπιαστές εξελίξεις".

Και συνέχισε λέγοντας:

" Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός για τις δυσκολίες, τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν. Η πηγή αυτή έχει γνώση και από τη πλευρά της Κυβέρνησης και της πλευράς των επιχειρηματιών και λέει ότι το θέμα είναι πιο μπροστά, δυο ή τρεις μήνες πιο μπροστά σε σχέση με αυτά που ανακοίνωσαν ο κ. Γιαννακόπουλος αυτή τη στιγμή και οι συμπαίκτες του".

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Συρίγος στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς":

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ