ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το υπουργικό κρίνει τη συνάντηση Τσίπρα - Γιαννακόπουλου

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η συζήτηση του Γιαννακόπουλου με τον Τσίπρα για το "Athens Alive" ίσως να μην πραγματοποιηθεί σήμερα (21/5) το απόγευμα.

Από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου θα εξαρτηθεί η πραγματοποίηση του σημερινού (21/5) ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο Πρωθυπουργός θα υποδεχτεί τους υπουργούς του στις 13:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, λόγω των εξελίξεων στο Σκοπιανό.

Η συνάντηση του Τσίπρα με τον Γιαννακόπουλο έχει μετατεθεί για το απόγευμα, όμως παραμένει αμφίβολη. Το πρωθυπουργικό γραφείο θα έχει ανοιχτή γραμμή με τους συνεργάτες του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και θα συνεννοηθούν για παν ενδεχόμενο.

Από εκεί και πέρα, ο Γιαννακόπουλος θέλει να θίξει στο ανώτατο επίπεδο τις απαιτήσεις της κοινοπραξίας για το "Athens Alive". H πρώτη είναι η αλλαγή της χρήσης της γης στην περιοχή της Καλογρέζας και η δεύτερη η αύξηση του συντελεστή δόμησης στο 0,6 από το 0,4. Μένει να φανεί αν η Κυβέρνηση θα τις αποδεχτεί ή θα προτείνει ένα πιο συμμαζεμένο πρότζεκτ...

Οι αντιρρήσεις της Κυβέρνησης εστιάζονται στο ότι αν υλοποιήσει τις αλλαγές που ζητά η κοινοπραξία, τότε η νομοθεσία θα εκτεθεί στον έλεγχο του Συμβουλίου της Επικρατείας. Αυτό θα σημάνει μία χρονοβόρα διαδικασία και το "Athens Alive" θα κινδυνεύσει να μετατραπεί σε ένα νέο Ελληνικό...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ