ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τέλος από τον Πανιώνιο ο Γρηγορίου

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραδέχθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Λεβαδειακό ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου. Ο Ζοζέ Ανιγκό φαβορί για τον "κυανέρυθρο" πάγκο.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Πανιώνιος επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη κι έκλεισε με νίκη την σεζόν στη Super League Σουρωτή στο τελευταίο ματς του Μιχάλη Γρηγορίου στον "κυανέρυθρο" πάγκο.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος μετά τη λήξη της αναμέτρησης της τελευταίας (30ής) αγωνιστικής. "Είναι μία απόφαση που έχει παρθεί από κοινού εδώ και έναν μήνα".

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανέλαβε στην αρχή της τρέχουσας σεζόν, διαδεχόμενος τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Δεν μπόρεσε εν μέσω πολλών τραυματισμών να οδηγήσει τον "Ιστορικό" στην έξοδό του στο Europa League για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Νέος τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Ζοζέ Ανιγκό. Ο τεχνικός της ομάδας που αντιμετώπισε σήμερα ο Πανιώνιος, του Λεβαδειακού.

Ο 57χρονος πρώην προπονητής των Μαρσέιγ κι Εσπεράνς Τινίς τα πήγε εξαιρετικά στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, καθώς εξασφάλισε νωρίς την παραμονή των Βοιωτών στη Super League Σουρωτή, ενώ έφθασε (θεωρητικά) να παλεύει ακόμη και για την κατάληψη της πέμπτης θέσης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ