ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Αποφασίσαμε να μη συνεχίσουμε για να γίνει ένα restart"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό αναφέρθηκε στην απόφαση του να μη συνεχίσει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα συνεχίσει στον Πανιώνιο τη νέα σεζόν και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό αναφέρθηκε σε αυτή την απόφαση που πάρθηκε από κοινού με τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε και έναν απολογισμό της φετινής παρουσίας των "κυανέρυθρων" και σημείωσε πως ο ίδιος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος καθώς ήταν μια δύσκολη χρονιά με αρκετά νέα παιδιά και με μια ομάδα που ήταν διαφορετική μετά τον Δεκέμβριο και τις αποχωρήσεις των Μασούντ, Χατζησαφί και Οικονόμου.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Φτάσαμε στο τέλος και της χρονιάς, αλλά και της συνεργασίας μας. Μία χρονιά πάρα πολύ δύσκολη, κάτω υπό δύσκολες συνθήκες. Προσπαθήσαμε όλοι να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά. Αρχικά κάναμε το χρέος μας να περάσουμε τουλάχιστον έναν γύρο, μετά πέσαμε στην Μακάμπι που είχε 15 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Μετά δεν μπορέσαμε να διαλέξουμε θεσμό, πρωτάθλημα και Κύπελλο, γιατί θέλαμε και τα δύο. Στο Κύπελλο μετά από πολλά χρόνια περάσαμε στους “4”, αν και όλοι θέλαμε να πάμε στον τελικό. Είναι επιτυχία που φτάσαμε στους “4” φέτος.

Στο πρωτάθλημα όλοι θέλαμε την 5η θέση και φέτος. Κάνοντας τον απολογισμό, φέτος η σεζόν δεν είχε καμία σχέση με τις προηγούμενες. Το ρόστερ ήταν διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι. Φέτος από το καλοκαίρι πήραμε το ρίσκο με νέα παιδιά, όπως ο Ντουρμισάι, ο οποίος ήταν πολύ άτυχος με τους τραυματισμούς. Κατά την διάρκεια της χρονιάς έφυγαν Μασούντ, Οικονόμου, Χατζισαφί. Μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων παίζαμε πολύ καλά. Μετά το ρόστερ μειώθηκε, τον Γενάρη οι μεταγραφές δεν ήταν αυτές που θέλαμε, είχαμε και πολλά προβλήματα τραυματισμών και δυστυχώς όλο και μεγάλωναν τα προβλήματα. Κάπου χάσαμε την συνοχή μας

Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την 7η θέση που τελικά πήραμε, 5 βαθμούς μακριά από την θέση της Ευρώπης και 8 από την 8η θέση. Ο κόσμος με υποδέχτηκε καλά και σήμερα με χειροκρότησε η εξέδρα και θα μείνω σε αυτό. Τους ευχαριστώ πολύ και οι Πάνθηρες είναι το δυνατό σημείο του κόσμου. Τους ευχαριστώ όλους. Ευχαριστώ τον κ. Ζαμάνη και τον κ. Δάρα που φέτος με εμπιστεύτηκαν να υπηρετήσω αυτή την μαγική ομάδα. Το όνειρο αυτών των ανθρώπων είναι να κάνουν πραγματικά το παραπάνω για τον Πανιώνιο, γιατί αγαπούν την ομάδα. Ευχαριστώ εσάς τους δημοσιογράφους για την συνεργασία μας και το υπόλοιπο τιμ της ομάδα.

Φυσικά ευχαριστώ και τους παίκτες μέσα από την ψυχή μου, έδωσαν το 101% σε αυτό που τους αναλογούσε. Σε όλα τα παιχνίδια φέτος μόνο σε δύο παίξαμε χωρίς προβλήματα. Ρεαλιστικά και βγάζοντας τον παράγοντα τύχη δεν μπορούσαμε να πετύχουμε την 5η θέση, ήταν δύσκολα τα πράγματα. Παπαγεωργίου, Σαββίδης, Λάμπρου και άλλοι φέτος έγιναν βασικοί, που πέρυσι δεν είχαν ιδιαίτερες συμμετοχές. Υπενθυμίζω αυτά που είπε πρόσφατα ο κ. Ζαμάνης και δίνω συγχαρητήρια σε όλους για την χρονιά φέτος, που ήταν δύσκολη. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο, ευχαριστώ τους πάντες».

Κλείνοντας σχολίασε:
«Αποφασίσαμε από κοινού εδώ και κάποιο καιρό να μην συνεχίσουμε μαζί, γιατί έπρεπε να γίνει ένα restart στον Πανιώνιο. Με μεγάλη εκτίμηση και οι δύο πλευρές. Χωρίζουν οι δρόμοι μας με τεράστια αγάπη. Ο Πανιώνιος είναι ομάδα που την αγαπάς. Προσπάθησα και στο τελευταίο παιχνίδι να κάνω ότι μπορούσα για την ομάδα. Δεν έχω να πω κανένα κακό λόγο για κανέναν».

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ