ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η Παρτίζαν θέλει τον Σπιριντόνοβιτς

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
Σπιριντόνοβιτς MOTIONTEAM

Στο "στόχαστρο" της Παρτίζαν βρίσκεται ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς. Οι Σέρβοι ενημέρωσαν τον Πανιώνιο ότι δίνουν 300.000 ευρώ για τον Αυστριακό, αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης αρνήθηκε. Πιθανό να επανέλθουν.

Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς αποδείχθηκε μία από τις καλύτερες μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι ο Πανιώνιος. Ο Αυστριακός εξτρέμ είχε σταθερά καλή παρουσία και πραγματοποίησε 32 συμμετοχές και δέκα γκολ. Η Παρτίζαν τον τσέκαρε κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε και προ ημερών εξέφρασε διάθεση να τον αποκτήσει.

Η ομάδα της Σερβίας ενημέρωσε ότι είναι διατεθειμένη να προσφέρει 300.000 ευρώ για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά οι "κυανέρυθροι" δεν ήταν θετικοί να τον παραχωρήσουν σε αυτό το ποσό. Η Παρτίζαν δεν αποκλείεται να επανέλθει με νέα, βελτιωμένη προσφορά, καθώς ο Βιεννέζος είναι παίκτης που αρέσει.

Στον Πανιώνιο ο Σπιριντόνοβιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020. Πριν πάρει μεταγραφή στους Νεοσμυρνιώτες έπαιζε στην Αντμίρα Βάκερ της πατρίδας του, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Βιτσέντζα, Μεσίνα και Αούστρια Βιέννης.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ