ΠΑΟΚ

Ισχυρός και σε Champions και σε Europa League ο ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα γνωρίζει από σήμερα τον επόμενο αντίπαλο της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πέταξε για την Ελλάδα η Βασιλεία.

Πριν ακόμη μπει στο γήπεδο για να παλέψει για την πρόκριση του σε βάρος της Βασιλείας ο Δικέφαλος θα γνωρίζει…τη μοίρα του. Στην μία το μεσημέρι θα ξεκινήσει η κλήρωση της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League με τον ΠΑΟΚ να είναι στους ισχυρούς και να γνωρίζει ήδη ότι ο πιθανός του αντίπαλος θα είναι ένας εκ των Φενέρμπαχτσε, Σπάρτακ Μόσχας, Σταντάρ Λιέγης και Σλάβια Πράγας.

Στις τρεις ο ηττημένος του ζευγαριού ΠΑΟΚ- Βασιλείας θα μπει στην κλήρωση του αντίστοιχου προκριματικού γύρου του Europa League, ως ισχυρός στη φάση αυτή και θα μάθει και αυτός αντίπαλο.

Είναι λογικό ότι στην Τούμπα ευελπιστούν ότι τελικά αυτή που θα τους αφορά είναι η πρώτη κλήρωση για τον επόμενο γύρο στο Champions League. Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ περάσει τη Βασιλεία τότε θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE

Πέρα από τους πιθανούς αντιπάλους του στο Champions League ο ΠΑΟΚ έμαθε και τους πιθανούς αντιπαλους του στο Europa. Συγκεκριμένα ο δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ζόρι (Ουκρανία) και το νικητή των ζευγαριών Χαποέλ Χάιφα - Χαφναρφιοντούρ. Βιτορούλ - Φίτεσε, Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ - Λεχ Πόζναν και Νόρτζελαντ - ΑΙΚ.

Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League.

6 Zorya Luhansk (UKR)

7 Hapoel Haifa (ISR) v FH Hafnarfjördur (ISL)

8 Viitorul (ROU) v Vitesse (NED)

9 Shakhtyor Soligorsk (BLR) v Lech Poznań (POL)

10 Nordsjælland (DEN) v AIK (SWE)

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες της κλήρωσης εδώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ