ΠΑΟΚ

Κατσαρής: "Ο Σαββίδης θα κάνει γήπεδο-στολίδι υψηλών προδιαγραφών"

Κατσαρής: "Ο Σαββίδης θα κάνει γήπεδο-στολίδι υψηλών προδιαγραφών"
EUROKINISSI

Αποκαλυπτικός ο Θανάσης Κατσαρής, μίλησε για το τι έχει συζητήσει με Ιβάν Σαββίδη για το γήπεδο. Τι απάντησε για το ενδεχόμενο εμπλοκής της οικογένειας Σαββίδη σε ΚΑΕ και Ερασιτέχνη (vids)

Οι μεγάλες προκλήσεις του ΠΑΟΚ που αφορούν στη νέα Τούμπα, το ενδεχόμενο εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στο τμήμα μπάσκετ, καθώς και η διάδοχη κατάσταση στην διοικηση του Ερασιτέχνη ήταν το αντικείμενο των δηλώσεων που έκανε ο Θανάσης Κατσαρής μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχχνη ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ανέφερε αναλυτικά στις τοποθετήσεις του:

Για το μέλλον και τους νέος παράγοντες που πρέπει να μπουν στον Ερασιτέχνη

"Να έρθουν κοντά στον ΠΑΟΚ, να νιώσουν αυτό που νιώσαμε και εμείς, ότι ο ΠΑΟΚ είναι κομμάτι της ζωής τους. Κανένας δεν γεννήθηκε παράγοντας. Άνθρωποι σαν τον κύριο Αμοιρίδη που χορηγεί σχεδόν όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και χρηματοδοτεί εξ ολοκλήρου δύο από αυτά και τον ευχαριστούμε. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι. Πρέπει να τους ψάξουμε και εμείς. Δεν μένει κανείς γαντζωμένος στην καρέκλα. εγώ παραμένω γιατί πρέπει να βοηθήσω να βρεθούν και αυτό γιατί με ενδιαφέρει η συνέχεια. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν δεν κατέβω για τις εκλογές".

Για τις προσωπικές αντοχές του

"Οι αντοχές έρχονται από τις επιτυχίες και από την αναγνώριση πως ο ΠΑΟΚ είναι υγιέστατο σωματείο, δεν έχει κανένα χρέος και συνάμα έχει επιτυχίες. Θέλω να έρθει κάποιος να αναλάβει, θα τον στηρίξω. Λογικά είναι η τελευταία φορά που μπαίνω αφού θα έχω περάσει τα 70 την επόμενη".

Για τις δεσμεύσεις Σαββίδη για τη νέα Τούμπα

"Επί προεδρίας μας έγινε το Παλατάκι. Βασικά άρχισε επί Βεζυρτζή, Οικονομίδη αλλά και του κυρίου Αλεξόπουλου και από τα μπετά μέχρι να ολοκληρωθεί, ήταν η δική μου διοίκηση. Θα ήταν πραγματικά πολύ όμορφο σ’ αυτή την τριετία που συνεχίζω στον Ερασιτέχνη να ολοκληρωθεί και αυτό το γήπεδο. Και πιστεύω πως θα το ολοκληρώσουμε γιατί υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. Όλα αυτά τα πράγματα γίνονται με λεφτά. Από την ώρα που είπε ο κύριος Σαββίδης ότι θα κάνουμε αυτό το γήπεδο, ένα γήπεδο υψηλών προδιαγραφών όπως μου είπε και όχι μπαλώματα, θα γίνει. Θέλει να είναι ένα στολίδι για τη Θεσσαλονίκη, ένα αξιοθέατο όπως άλλα στην πόλη για τον κόσμο που θα το επισκέπτεται".

Για τα εμπόδια (κυρίως γραφειοκρατικά) που πρέπει να ξεπεραστούν για το γήπεδο

"Είναι πάρα πολλά τα σημεία, οι λεπτομέρειες που πρέπει να λυθούν. Προχωράμε, δε σταματάμε αλλά επειδή είδαμε πως δεν προλαβαίνουμε να βγάλουμε άδεια, αποφασίσαμε η ομάδα να μείνει για έναν ακόμη χρόνο στην Τούμπα και του χρόνου που θα αρχίσουμε το γήπεδο, να σταματήσει και αυτή να αγωνίζεται".

Για την πιθανότητα εμπλοκής στα του Ερασιτέχνη και των υιών Σαββίδη

"Μακάρι να έρθει ένα από τα παιδιά του Σαββίδη αλλά θα δυσκολευτεί. Κάποιος που έχει γνώσεις μέσα από τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να τον βοηθήσει, να είναι δίπλα του ή να έρθει μαζί μας στη διοίκηση για τα επόμενα τρία χρόνια και να μάθει πράγματα. Θα ήταν πολύ καλό να εμπλακεί. Θα ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία".

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί επενδυτής στο τμήμα μπάσκετ

"Το στηρίζει ο Ερασιτέχνης από την πρώτη στιγμή, το Παλατάκι το συντηρεί εξ ολοκλήρου οικονομικά. Το κάτι παραπάνω μπορεί να γίνει μόνο με επενδυτή. Από τον κύριο Σαββίδη, δηλαδή. Αν αποφασίσει ο κύριος Σαββίδης να ασχοληθεί μ’ αυτό. Να βγει στην Ευρώπη μπροστά, να βάλει χρήματα άπειρα, άρα το αφήνουμε στη δική του ευχέρεια".

Για το τμήμα βόλεϊ

"Ο κύριος Γιαννακόπουλος μπήκε φέτος, ο Μαρινάκης είναι εδώ και 25 χρόνια. Εμάς κανένας δεν μας τρομάζει. Πιστεύω πως και φέτος το βόλεϊ, θα είναι στην ίδια ή και σε καλύτερη κατάσταση από τη στιγμή που και ο κύριος Τσαλόπουλος είπε πως συνεχίζει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ