ΠΑΟΚ

"Παπαδόπουλος στον ΠΑΟΚ με πώληση Πρίγιοβιτς"

Hamburg's Kyriakos Papadopoulos plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and RB Leipzig in Hamburg, Germany, Friday, Sept. 8, 2017. Leizig defeated Hamburg by 2-0. (AP Photo/Michael Sohn)
Hamburg's Kyriakos Papadopoulos plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and RB Leipzig in Hamburg, Germany, Friday, Sept. 8, 2017. Leizig defeated Hamburg by 2-0. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Διαβάστε το δημοσίευμα της "Hamburger Morgenpost" για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Παπαδόπουλου στον ΠΑΟΚ. Πώς συνδέεται με ενδεχόμενη πώληση του Πρίγιοβιτς.

Βασικό θέμα στην ηλεκτρονική έκδοση της "Hamburger Morgenpost" αποτελεί το μεταγραφικό φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και το ενδεχόμενο ο 26χρονος αμυντικός, που αυτή την περίοδο κάνει διακοπές στο Μαϊάμι των ΗΠΑ με τον συμπαίκτη του, Μπόμπι Γουντ, να γίνει κάτοικος Τούμπας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά το θέμα της μεταγραφής του Έλληνα αμυντικού και σκέφτεται να χτυπήσει την πόρτα του Αμβούργου. Όπως τονίζεται, για τον ΠΑΟΚ δεν είναι πρόβλημα οι ετήσιες απολαβές των 3.000.000 ευρώ που ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει στο Αμβούργο.

Ωστόσο, η γερμανική ομάδα, παρά τον υποβιβασμό της, θα επιδιώξει να πάρει τουλάχιστον πίσω τα 6.500.000 ευρώ που είχε δώσει στην Λεβερκούζεν πριν από έναν χρόνο για να αποκτήσει τον διεθνή αμυντικό και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να εξασφαλίσει αυτά τα χρήματα από μια ενδεχόμενη πώληση του Πρίγιοβιτς που μπορεί να φέρει 10.000.000 ευρώ στα ταμεία του ΠΑΟΚ (το ποσό της ρήτρας του).

Ο συντάκτης του κειμένου θυμίζει, εξάλλου, πρόσφατες δήλωσες του Παπαδόπουλου που είχε πει ότι θα ήθελε να παίξει στον ΠΑΟΚ του οποίου είναι οπαδός και αποκαλύπτει ότι τις επόμενες μέρες θα μεταβεί στο Αμβούργο ο ατζέντης του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος, για να συζητήσει με τη διοίκηση της ομάδας για το μέλλον του.

AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ