ΠΑΟΚ

Τα γερμανικά media κρατούν ζεστό το θέμα ΠΑΟΚ - Παπαδόπουλου

Hamburg's Kyriakos Papadopoulos plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and RB Leipzig in Hamburg, Germany, Friday, Sept. 8, 2017. Leizig defeated Hamburg by 2-0. (AP Photo/Michael Sohn)
Παπαδόπουλος, Αμβούργο (AP PHOTO/MICHAEL SOHN)

Διαδοχικά είναι τα δημοσιεύματα για τη μεταγραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου από το Αμβούργο. Πώς οι Γερμανοί καταγράφουν ζεστό ενδιαφέρον από πλευράς ΠΑΟΚ.

Το σοβαρό ενδεχόμενο μεταγραφής του Κυριάκου Παπαδόπουλου από το Αμβούργο απασχολεί τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με την " Bild", η ρωσική Κρασνοντάρ κατέθεσε πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του, ωστόσο δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του Αμβούργου που φτάνουν περίπου στα 6,5 εκατ. ευρώ (όσο τον είχε αγοράσει πέρυσι από τη Λεβερκούζεν).

Ωστόσο, ένα άλλο σημερινό δημοσίευμα της " Hamburger Morgenpost", τονίζει ότι με 5 εκατ. ευρώ, ο Παπαδόπουλος θα μπορούσε να πουληθεί και βλέπει "ζεστό" ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Τα στοιχεία του ρεπορτάζ που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον είναι τα εξής:

-Γίνεται λόγος για συνάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τους εκπροσώπους του παίκτη (το γραφείο του Πολ Κουτσολιάκου) την προηγούμενη εβδομάδα, στην οποία αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα δεδομένα και καταγράφηκε η μεγάλη επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να φέρει τον Παπαδόπουλο στην Τούμπα.

-Τονίζεται το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης είχε δηλώσει πριν από περίπου ένα μήνα ότι θα ήθελε να παίξει στον ΠΑΟΚ, όπως και το ότι κατάγεται από μία περιοχή (Σβορώνο) πολύ κοντά στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, όμως, επισημαίνεται και η διάθεσή του να εξαντλήσει τις πιθανότητες να συνεχίσει να παίζει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

-Τέλος, γίνεται λόγος για ένα ραντεβού που θα έχει με τη διοίκηση του Αμβούργου τις επόμενες μέρες ο Πολ Κουτσολιάκος και εκεί θα ξεκαθαρίσουν πολλά.

(AP Photo/Michael Sohn)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ