ΠΑΟΚ

Το video του ΠΑΟΚ από την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη

ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Σαββίδης MOTIONTEAM

Δείτε σε video τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Ιβάν Σαββίδη. Οι ευχαριστίες σε Λουτσέσκου και Γκαρσία, η υπόσχεση για τη νέα Τούμπα και το ελεύθερο στον μεταγραφικό τομέα.

Μέρος των τοποθετήσεων του Ιβάν Σαββίδη, που έγιναν λίγο πριν την έναρξη τους εορτασμού της κατάκτησης του κυπέλλου, παρουσιάστηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών. Σε αυτά ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των ασπρόμαυρων, σημείωσε:

- Κάπου στην αίθουσα είναι και ο Γκαρσία... Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς μαζί με τα παιδιά κατέκτησαν το πρωτάθλημα νέων. Θέλω να τους συγχαρώ και να τους πω οτι με αυτό το τρόπο εμείς χτίζουμε το μέλλον μας.

- Δεν μπορείτε να φανταστείτε καν τι τιμή και τι καμάρι αισθάνομαι για αυτή την ομάδα. Ολα αυτά είναι οι οφειλές μου τις οποίες θα ξεπληρώσω. Σε κάθε περίπτωση θα κατασκευάσω τη νέα Τούμπα. Δε θα επισκεφτώ κανένα Ελληνικό γήπεδο αλλά θα είμαι παντού. Η πρώτη μου επίσκεψη σε γήπεδο θα είναι στη καινούργια Τούμπα.

- Θέλω αύριο ο Ράζβαν να ξεκινήσει να δουλεύει για τη νέα σεζόν. Εχεις ανοικτό μπατζετ... Ανοικτό μπάτζετ, και εγώ σε κάθε περίπτωση θα αποδείξω πως αξίζουμε πολλά περισσότερα από όσο όλα μαζί εκείνοι.

- Ράζβαν θέλω να πω ξανά ευχαριστώ σε σένα και σε όλα τα παιδιά, και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Σήμερα τα παιδιά δείξανε πως θα τους τιμωρούμε σε όλα τα μέτωπα.

Για να δείτε το VIDEO πατήστε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γλέντι με την Πάολα, μέχρι πρωίας!
Αποκαλύψεις Σαββίδη: "Απεριόριστο μπάτζετ σε Λουτσέσκου"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ