ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Πετράκη

Ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Πετράκη
Πετράκης, Χριστοβασίλης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε ότι υπήρξε συνάντηση του Γιώργου Χριστοβασίλη με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη. Το θέμα της παραμονής του Κρητικού τεχνικού ξεκαθαρίζει έως την Πέμπτη (24/5).

Το θέμα της παραμονής του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Το βράδυ της Δευτέρας (21/5) η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία δεν διευκρίνισε αν ο Κρητικός τεχνικός συνεχίζει, παρά έγινε αναφορά στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη αναφορικά με τον σχεδιασμό.

Όλα δείχνουν ότι έως την Πέμπτη (24/5) το θέμα θα έχει κλείσει, είτε θετικά είτε αρνητικά. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Συνάντηση στην Αθήνα είχαν χθες και σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Χριστοβασίλης και ο γιος του Παναγιώτης με τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο και τον προπονητή της ομάδας μας κ. Πετράκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Προέδρου στην Αθήνα για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς της ομάδας. Σκοπός είναι να οργανωθεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσει να ολοκληρώσει τους στόχους της για τη νέα χρονιά".

Αν ο Πετράκης παραμείνει στην ομάδα της Ηπείρου, η επόμενη θα είναι η έκτη του σεζόν στην τεχνική ηγεσία, με δεδομένο ότι στον ΠΑΣ βρίσκεται από το 2013-2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ