ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

H "συγγνώμη" του ιμάμη για την πρόκληση του Λίλα

H "συγγνώμη" του ιμάμη για την πρόκληση του Λίλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ιμάμης που πρωταγωνίστησε στη συνομιλία με τον Άντι Λίλα, ζήτησε συγγνώμη μέσω facebook, υποστηρίζοντας πως η συζήτηση είχε χιουμοριστικό χαρακτήρα και δεν είχε στόχο να χλευάσει τον Χριστιανισμό.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ένα VIDEO με πρωταγωνιστή τον μέσο του ΠΑΣ Γιάννινα, Άντι Λίλα ο οποίος φέρεται να κάνει απαξιωτικά σχόλια για τον Χριστιανισμό, σε διάλογο με ιμάμη.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ιμάμης ονόματι Αχμέντ Καλάια, που κατέγραψε τη συζήτηση, πήρε θέση μέσω facebooκ, υποστηρίζοντας πως η συνομιλία είχε χιουμοριστικό χαρακτήρα και δεν είχε στόχο να χλευάσει τον Χριστιανισμό.

Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη απ' όσους παρεξηγήθηκαν απ' τα λεγόμενά τους, τονίζοντας πως έχουν το σεβασμό και την εκτίμησή του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

"Λαμβάνοντας υπ' όψιν την δημοσιότητα που πήρε η συζήτηση μεταξύ εμένα και δύο φίλων παικτών της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία δημοσιεύτηκε στα media, επιτρέψτε μου να εκφράσω τη λύπη μου για την παρεξήγηση του σκοπού αυτής της συνομιλίας.

Ως εκπρόσωπος της πίστης του Ισλάμ, θρησκευτικός ηγέτης και πατριώτης, δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου οι σκέψεις και οι απόψεις μου για άλλους κληρικούς και μέλη διαφορετικών δογμάτων, να είναι σε αντίθεση με την διδασκαλία του Ισλάμ, που διδάσκει σεβασμό και ανοχή σε μέλη άλλων θρησκειών.

Επιπλέον, εκφράζω την λύπη μου για το πώς έγινε αντιληπτή η συζήτησή μας, η οποία είχε περισσότερο χιουμοριστικό χαρακτήρα, χωρίς κακή πρόθεση, καθώς τα αστεία έγιναν και για τους εκπροσώπους της Ισλαμικής πίστης.

Αρπάζοντας την ευκαιρία και ως άνθρωπος της πίστης, θέλω να εκφράσω την λύπη μου σε περίπτωση που τα δικά μου λόγια ή των φίλων μου, προσέβαλαν τους Χριστιανούς συναδέλφους και φίλους εκφράζοντας ταυτόχρονα την συγγνώμη μου και την διαβεβαίωση μου. Ο σεβασμός μου και η εκτίμησή μου προς αυτούς, παραμένουν σταθερές".

Το ποστ του ιμάμη:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ