ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστοβασίλης: "Την άλλη εβδομάδα τελειώνουμε με Πετράκη"

ΔΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Χριστοβασίλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε στο Sport24.gr για το θέμα της παραμονής του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα και για τον Πέδρο Κόντε.

Όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Πετράκης θα μείνει για έκτη διαδοχική σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα! Σπουδαίο αυτό για ελληνική ομάδα. Δεν συνηθίζεται να μένει για τόσο καιρό στον πάγκο ενός συλλόγου της χώρας μας ένας προπονητής.

Μπορεί στην πρώτη του σεζόν να μην καθοδήγησε τους Ηπειρώτες σε όλα τα παιχνίδια, καθώς είχαν ξεκινήσει με Σάββα Παντελίδη και Σάκη Τσιώλη, αλλά η ιστορία γράφει πως ο Ρεθυμνιώτης προπονητής βρίσκεται στον ΠΑΣ από τη σεζόν 2013-2014.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιώργος Χριστοβασίλης, μίλησε στο Sport24.gr για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του 59χρονου κόουτς και άφησε να εννοηθεί ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί. Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής:

"Μέχρι την άλλη εβδομάδα θα το τελειώσουμε. Δική μας θέληση είναι να παραμείνει, γι' αυτό του έχουμε δώσει χρόνο να το σκεφτεί. Μέχρι την άλλη εβδομάδα που τελειώνουν οι προπονήσεις, θα έχει τελειώσει το θέμα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα μείνει και τη νέα σεζόν".

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε και στον αρχισκόρερ της ομάδας, Πέδρο Κόντε, ο οποίος παρακολουθείται "στενά" από άλλες ομάδες ύστερα από όσα πέτυχε την τελευταία διετία (61 συμμετοχές, 34 γκολ): " Ο Κόντε έχει συμβόλαιο, έχει μια ρήτρα, αν έρθει μια τέτοια πρόταση, δεν μπορούμε να το σταματήσουμε. Για εμάς καλό είναι να μείνει".

Υπενθυμίζεται ότι η ρήτρα που έχει μπει στο συμβόλαιο του 29χρονου Ισπανού επιθετικούς είναι στις 900.000 ευρώ. Ο ΠΑΣ ολοκλήρωσε το εφετινό πρωτάθλημα στην 9η θέση, συγκεντρώνοντας 34 βαθμούς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ