ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Βενγκέρ: "Η Ρεάλ μου είχε προσφέρει απόλυτο έλεγχο σε όλα"

FILE - In this Thursday, March 8, 2018 file photo Arsenal's manager Arsene Wenger waits for the kick-off of the Europa League, round of 16 first-leg soccer match between AC Milan and Arsenal, at the Milan San Siro stadium, Italy. Arsenal manager Arsene Wenger says he will leave the English club at the end of the season after more than 21 years in charge. (AP Photo/Antonio Calanni, File)
Βενγκέρ (AP Photo/Antonio Calanni, File) AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ υποστήριξε ότι ένα χρόνο μετά την κατασκευή του νέου γηπέδου της Άρσεναλ, η Ρεάλ Μαδρίτης του έκανε πρόταση να γίνει το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα.

Μιλώντας στο δίκτυο BeIN Sports ο Αρσέν Βενγκέρ, έκανε αναφορά στην πρόταση που του είχε γίνει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αλσατός, που αποχώρησε από την Άρσεναλ ύστερ από 22 χρόνια, ανέφερε ότι η "Βασίλισσα" του είχε προσφέρει να γίνει το απόλυτο αφεντικό στο κλαμπ.

Ο 68χρονος ανέφερε: " Όταν χτίστηκε το νέο γήπεδο (το Emirates, το 2006), μου ζητήθηκε να μείνω για πέντε χρόνια. Δεν είχε περάσει ούτε χρόνος, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης μου έκανε πρόταση.

Τους είπα όμως ότι δεν μπορώ να πάω, γιατί θα ήταν προδοσία για την Άρσεναλ. Ο οποιοσδήποτε θα είχε δελεαστεί με την προοπτική της Ρεάλ, ειδικά από τη στιγμή που σε εμένα ζητήθηκε να έχω τον απόλυτο έλεγχο όλων".

(AP Photo/Antonio Calanni, File)

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ