ΞΑΝΘΗ

Για 14η σεζόν στην Ξάνθη ο Κώστας Φλίσκας

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Φλίσκας, Λισγάρας EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φλίσκας ανανέωσε το συμβόλαιό του στην Ξάνθη και η προσεχή θα είναι η 14η διαδοχική χρονιά κατά την οποία θα παίξει στην ακριτική ομάδα. Ανανέωσαν και οι Ντε Λούκας - Λισγάρας.

Το 2005 ο Κώστας Φλίσκας έφυγε από την Αναγέννηση Καρδίτσας, με την οποία αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική, και πήρε μεταγραφή στην Ξάνθη. Ο 25χρονος τότε Καρδιτσιώτης έκανε το άλμα στην πρώτη κατηγορία και μέχρι σήμερα, σε ηλικία 38 ετών πια, συνεχίζει να υπηρετεί πιστά την ακριτική ομάδα.

Το συμβόλαιό του έληγε αυτό το καλοκαίρι, όμως ανανέωσε και ως εκ τούτου η επόμενη θα είναι η 14η χρονιά του στους Θρακιώτες. Όλα αυτά τα χρόνια έχει καταγράψει 287 συμμετοχές, έχοντας και... 2 γκολ! Ο Φλίσκας, που όλα αυτά τα χρόνια έπαιζε ως αμυντικός μέσος, πλέον έχει γυρίσει στο κέντρο της άμυνας.

Και την επόμενη χρονιά θα έχει παρτενέρ τον Χρήστο Λισγάρα, καθώς και αυτός ανανέωσε το συμβόλαιό του και παραμένει για πέμπτη σεζόν. Ο τρίτος της... παρέας που ανανέωσε είναι ο Ισπανός χαφ, Πάμπλο ντε Λούκας. Ο 32χρονος παίζει εδώ και δύο χρόνια στην Ξάνθη, με απολογισμό 65 συμμετοχές και 2 γκολ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ