ΒΕΡΟΙΑ

Ελεύθεροι να βρουν ομάδα μέχρι 9/3 οι παίκτες της Βέροιας

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ αποφάσισε να δώσει το δικαίωμα στους παίκτες της Βέροιας που αποχώρησε από την Football League να βρουν άλλη επαγγελματική ομάδα στην Ελλάδα μέχρι τις 9 Μαρτίου.

Η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ πήρε την απόφαση να δώσει το δικαίωμα στους παίκτες της Βέροιας που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Football League να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν τη καριέρα τους μέχρι τις 9 Μαρτίου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση οι παίκτες που ήταν στο ρόστερ της ομάδας της Ημαθίας μπορούν να πάρουν μεταγραφή σε οποιαδήποτε επαγγελματική κατηγορία μέχρι τις 9 Μαρτίου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Με ομόφωνη απόφασή της η Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων χορηγεί στους ποδοσφαιριστές που έμειναν αυτοδικαίως ελεύθεροι από την ΠΑΕ Βέροια, λόγω της αποβολής της από το πρωτάθλημα της Football League, να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι και την 9 Μαρτίου 2018 με οποιαδήποτε ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας του εσωτερικούεπιθυμούν να συμβληθούν".

Στο ρόστερ της Βέροιας βρίσκονται οι: Γιαγκιόζης, Τριαντάφυλλος, Σοϊλεμέζογλου, Δαμιανάκης, Κοζάκης, Καψάλης, Μπλέτσας, Λαζόπουλος, Δόρης, Μέξης, Λίταινας, Μπαστιάνος, Γιαμόα, Οφέι, Βανκεβάι, Ζυγκερίδης, Σουλιώτης, Βάλις, Οφέι,

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ